StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Найочевидніший момент: стюардеса розповіла, чому не можна засинати в літаку

15 травня 2024, 12:21
750
Хоча може виникнути спокуса заплющити очі в очікуванні вильоту, член екіпажу літака розповіла, чому не варто дрімати при взльоті літака з аеропорту.
Найочевидніший момент: стюардеса розповіла, чому не можна засинати в літаку
Чому не можна засинати в літаку - стюардеса назвала несподівану причину / Колаж Главред, фото: pixabay, ua.depositphotos.com

Стюардеса поділилася деякими секретами своєї професії, в тому числі причиною, чому пасажирам не варто засинати до зльоту літака.

Подорож може бути виснажливою, особливо якщо ви летите на далекі відстані. І може виникнути спокуса заплющити очі, поки ви чекаєте, коли люди зайдуть на борт і літак злетить, повідомляє Mirror.

Але тепер Але Педроза, яка живе в Орландо, штат Флорида, розповіла, "чого не варто робити" під час польоту, і на першому місці в її списку - коли не варто дрімати.

відео дня

"Давайте поговоримо про те, чого не варто робити в літаку - від стюардеси", - каже вона у своєму відео в TikTok.

"Перша порада - намагайтеся не засинати перед зльотом. Я знаю, що подорож може бути виснажливою, і іноді вам просто хочеться сісти в літак і відразу ж заснути. Тому не тільки не варто засинати перед зльотом, але й пам'ятайте, що взліт - це один з найважливіших етапів польоту, і вам потрібно бути впевненим, що ви не заснете. Ви хочете бути впевненими, що ви повністю усвідомлюєте ситуацію і повністю бадьорі на випадок надзвичайної ситуації або якщо вам доведеться евакуюватися", - радить вона.

Дивіться відео про те, чому не можна спати в літаку:

Але, яка працює в галузі вже десять років, також зазначила, що на борту літака заборонено вживати власний алкоголь.

"Одна з найочевидніших порад - не ходіть босоніж на борту літака в будь-якій авіакомпанії або в будь-якому літаку. Якщо ви вирішили зняти взуття на своєму місці, це інша історія, але не заходьте до туалету босоніж. Ви ніколи не знаєте, на що ви наступаєте, а підлога не завжди найчистіша!", - резюмувала вона.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти