StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба знайти літеру S за 15 секунд

28 липня 2024, 05:20оновлено 29 липня, 18:41
610
Спробуйте розгадати дуже складну головоломку - серед великої кількості цифр потрібно відшукати літеру, яка ретельно захована на таблиці з білим фоном.
Головне
Знайдіть літеру S за 15 секунд / Jagranjosh

Коли потрібно трохи перезавантажитися, можна розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають розслабитися або добре потренувати мозок. Цього разу нам потрібно знайти літеру S на таблиці, де безліч схожих на неї цифр.

Головоломка від Jagranjosh досить непроста. Можливо, щоб її розгадати, спочатку потрібно буде уважно вивчити таблицю, пильно продивившись кожен рядок.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: ребус для тих, у кого блискучий зір: треба за 13 секунд знайти дорогу каблучку

відео дня

На картинці - таблиця, де велика кількість цифр 5. Серед них потрібно знайти літеру S. Коли цифр дуже багато, візуально S може бути схожа на 5, тому її й складно знайти.

Дається цілих 15 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Уважно дивіться на картинку, і ви знайдете правильну відповідь / Jagranjosh

Не вдалося знайти правильну відповідь? Ловіть підказку: дивіться на картинку і подивіться правіше. У третьому рядку праворуч буде правильна відповідь. Вона обведена червоним кружечком.

Разгадка
Якщо вдалося знайти потрібну літеру, ви дуже уважна людина / Jagranjosh

Не засмучуйтеся, якщо не вдалося розгадати головоломку.

Можете спробувати й інші оптичні ілюзії. Наприклад, ребус, де треба за 12 секунд знайти піцу серед котів. Шматочок піци десь серед дивних предметів.

Також можна розгадати головоломку, де треба за 12 секунд знайти літак. Він захований серед морських зірок і водоростей, і щоб відшукати літак, потрібно дуже постаратися.

А ще в нас є ребус для тих, хто має чудовий зір. На зображенні, де показана велика кількість чорних крапок, потрібно розгледіти силует собаки. На розгадку дається 12 секунд, але ви можете впоратися і швидше, якщо стрімко зрозумієте, у чому фішка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти