StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Треба перекласти один сірник, щоб знайти розгадку: лише одиниці встигнуть за 7 секунд

6 серпня 2024, 07:10оновлено 8 серпня, 16:15
2089
Важко буде одразу зрозуміти, де ж захована правильна відповідь. Доведеться докласти багато зусиль, щоб знайти те, що ховається від наших очей.
Загадка, девушка
Треба за 7 секунд перекласти один сірник, щоб приклад став правильним/ jagranjosh, depositphotos.com/ua

Щоб потренувати свій мозок, можна обрати різноманітні методи – вивчення чогось нового, читання книжок, розв’язування загадок і математичних прикладів. Досить популярними також є загадки із сірниками, де потрібно переставити один або кілька сірників і за один або кілька таких ходів зробити математичний приклад правильним.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо також прочитати: Загублене слово знайдуть лише люди з "орлиним зором": на загадку дається всього 9 секунд

Який би спосіб тренування своїх розумових здібностей ви не обрали, головне – робити це регулярно. Тоді й результат буде швидшим.

відео дня

У наступній загадці потрібно перекласти один сірник, щоб математичний приклад став правильним, пише jagranjosh.

На картинці ми бачимо приклад 9-8=2. Розв’язок 2 у цьому випадку не відповідає дійсності. Тому потрібно здогадатися, яким чином внести правки у цей приклад, щоб виправити ситуацію.

Якщо ви готові кинути собі виклик – тоді вперед. Але доведеться набратися терпіння та зібрати докупи всю свою уважність, щоб вийти переможцем з цієї гри.

Тільки геніям вдасться розгадати цю загадку всього за 7 секунд. Насправді цього часу може виявитися занадто мало – треб бути дуже кмітливими, уважними і швидкими, щоб настільки стрімко впоратися із завданням.

Загадка
Треба за 7 секунд перекласти один сірник, щоб приклад став правильним/ jagranjosh

Уважно придивіться до прикладу і спробуйте здогадатися, який саме сірник потрібно перекласти.

Правильну відповідь ми залишили внизу.

Загадка
Розгадка/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій якщо перекласти один сірник, рівняння стане правильним. Складна головоломка здатна заплутати кого завгодно. Чи вдасться вам здогадатися, який саме сірник потрібно перекласти?

Раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти заховане слово за 6 секунд. Дуже важко буде помітити правильну відповідь за такий короткий проміжок часу.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти