StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Потрібно знайти 3 відмінності за 17 секунд: загадкова картинка змусить задуматися

20 грудня 2023, 14:35оновлено 23 грудня 2023, 19:00
1278
Нелегко буде помітити, чим саме відрізняються два малюнки, які на перший погляд здаються зовсім ідентичними.

Загадка, девушка
Треба знайти 3 відмінності за 17 секунд/ колаж: Главред, фото: YouTube, unsplash.com

Загадки, у яких потрібно відшукати низку відмінностей між двома малюнками, є дуже популярними. І це не дивно, адже вони допомагають не лише перевірити себе і приємно провести час, а й потренувати свої вміння у виконанні таких логічних завдань.

Якщо вас цікавлять головоломки і різні загадки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише люди з "орлиним зором" знайдуть кота за 9 секунд: загадка для найкмітливіших

відео дня

Наступна загадка змусить серйозно задуматися, адже потрібно буде знайти три практично непомітні деталі, які відрізняють першу картинку від другої, пише jagranjosh. Це не так то й легко, як може здаватися на перший погляд – доведеться максимально зосередитися і використати всю свою уважність. Якщо ви готові кинути собі виклик – тоді вперед.

На двох картинках ми бачимо крани, з яких тече вода. Спочатку буде здаватися, що дві картинки і справді є ідентичними. Але при більш уважному розгляданні картинок стає зрозуміло, що у них все-таки є деякі відмінності, помітити які непросто.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно розв’язати всього за 17 секунд. Чи впораєтеся ви з таким завданням за такий короткий проміжок часу?

Загадки, у яких потрібно шукати відмінності – це чудовий спосіб перевірити свою уважність. Деякі відмінності можливо буде досить легко помітити, у той час як на пошук інших може знадобитися чимало часу.

Розгадування таких загадок дуже корисне для тренування мозку, адже такі дії стимулюють ділянки мозку, відповідальні за концентрацію та пам’ять. Тому за допомогою виконання таких завдань можна підвищити концентрацію та сприяти кращому збереженню пам’яті.

Загадка
Треба знайти 3 відмінності за 17 секунд/ YouTube

Коли розгадаєте цю загадку, можете поділитися нею зі своїми рідними і друзями – можливо вони також захочуть перевірити свою уважність.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Помітити три відмінності дуже важко/ YouTube

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 5 секунд здогадатися, що не так на картинці. Лише дуже уважні люди зрозуміють, у чому саме полягає помилка на малюнку.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти заховане серце за 11 секунд. Не кожному вдасться швидко виконати це завдання, адже на кожному кроці щось відволікатиме від правильної відповіді.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти