Знайти слово "розумний" за 6 секунд зможе лише геній: надзвичайно складна загадка

17 жовтня 2024, 19:12
405
Дуже важко буде помітити, де саме заховалося це слово, адже дуже багато деталей будуть відволікати.
Девушка, загадка
Треба знайти слово smart за 6 секунд/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, jagranjosh

Деякі загадки лише здаються простими на перший погляд, але як тільки ви починаєте їх розгадувати, ореол простоти одразу розвіюється. Саме так можна описати і наступну головоломку.

У новій загадці потрібно відшукати слово smart (з англ. – розумний) на картинці, пише jagranjosh. Помітити його точно буде непросто, адже воно дуже добре заховане.

При цьому на розгадування загадки дається всього 6 секунд. Така кількість часу може виявитися надзвичайно малою і лише одиницям вдасться вкластися у такий часовий проміжок. Але водночас це чудовий спосіб потренувати свою швидкість розв’язування подібних задач.

відео дня

Слово можна шукати по горизонталі, вертикалі, а також по діагоналі.

Загадка
Треба знайти слово smart за 6 секунд/ jagranjosh

Потрібно максимально сконцентруватися на завданні, не відволікатися і спробувати виконати його настільки швидко, як вам тільки вдасться.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде знайти слово smart/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій три відмінності знайде лише людина із "зором орла". Картинки настільки здаються ідентичними, що помітити між ними відмінності – це завдання високого рівня складності.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба за 5 секунд відшукати, де помилка на картинці. Непросто буде зрозуміти, що саме на картинці не так. Доведеться сильно постаратися, щоб відшукати помилку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти