StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Знайти каблучку за 9 секунд зможе лише геній: непроста загадка на перевірку уважності

10 серпня 2024, 07:10оновлено 13 серпня, 15:16
3740
Лише дуже уважні та спостережливі люди зможуть відшукати каблучку, адже захована вона дуже майстерно.

Девушка, загадка
Треба знайти каблучку за 9 секунд/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, jagranjosh

Головоломки, у яких потрібно відшукати якийсь захований предмет, на перший погляд можуть здаватися лише розвагою. Проте не варто так легковажно ставитися до таких завдань. Насправді вони також є чудовим способом потренувати свій мозок і покращити свої навички розв’язування логічних завдань.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо також прочитати: Лимон заховався серед яблук і грушок: тільки геній його знайде за 5 секунд

відео дня

Якщо регулярно розгадувати такі загадки, вже дуже скоро можна помітити, що кожна наступна здаватиметься вам все легшою і легшою.

У наступній загадці потрібно відшукати каблучку на картинці, пише jagranjosh. Потрібно буде докласти максимум зусиль, щоб зрозуміти, де саме вона знаходиться.

Ми бачимо чорно-біле зображення із загадковим сюжетом: чоловік та жінка дивляться на водойму, де плавають рибки, а навколо ростуть фруктові дерева. Непросто буде помітити каблучку серед такої кількості дрібних деталей.

При цьому загадку потрібно розгадати за невеликий відрізок часу – всього за 9 секунд. Мало кому вдасться зробити це настільки швидко.

Загадка
Треба знайти каблучку за 9 секунд/ jagranjosh

Доведеться добре постаратися і набратися терпіння, щоб вийти переможцем з цієї гри. Але зусилля, яких ви докладете для вирішення цього завдання, точно будуть винагороджені.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити каблучку/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій загублене слово знайдуть лише люди з "орлиним зором". Непросто буде помітити, де саме заховалося одне просте слово, і на його пошук дається всього зовсім трішки часу.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій треба знайти помилку на зображенні за 4 секунди. Мало хто зможе настільки швидко помітити, де саме на картинці заховалася помилка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти