StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Якщо перекласти один сірник, рівняння стане правильним: лише геній впорається за 8 секунд

4 серпня 2024, 17:06оновлено 5 серпня, 09:29
26418
Складна головоломка здатна заплутати кого завгодно. Чи вдасться вам здогадатися, який саме сірник потрібно перекласти?
Загадка
Треба за 8 секунд перекласти сірник, щоб приклад став правильним/ jagranjosh

Різноманітні загадки – це чудовий спосіб перевірити себе і потренувати свій мозок. Але не варто думати, що такі загадки стануть у нагоді лише для перевірки своїх навичок чи тренування свого інтелекту – звісно, ні. Також такі завдання є чудовим способом просто корисно і водночас цікаво проводити свій вільний час.

Радимо також прочитати матеріал: Не усім вдасться знайти кота за 5 секунд: найкраща загадка для перевірки уважності

У наступній загадці потрібно відгадати, який один сірник потрібно перекласти, щоб зображене на картинці рівняння було правильним, пише jagranjosh. Зараз ми бачимо напис "8+3=9". Але ж цілком зрозуміло, що такий приклад неправильний, бо насправді якщо додати до вісімки три у висновку в нас вийде одинадцять. Як же виправити ситуацію, щоб приклад став правильним?

відео дня

Щоб "зламати цей код" потрібно неабияк постаратися. Чи готові ви кинути собі такий виклик і перевірити, наскільки ви кмітливі та уважні.

Тільки невеликій частині людей вдасться здогадатися, який один сірник буде достатньо перекласти на інше місце, щоб позбутися помилки і щоб цей математичний приклад став правильним.

Така загадка вимагає точності і швидкості, адже розгадати її потрібно максимально швидко – всього за 8 секунд, що буде під силу не кожному. Якщо ви готові спробувати – тоді вперед, і не зупиняйтеся перед труднощами.

Загадка
Треба за 8 секунд перекласти сірник, щоб приклад став правильним/ jagranjosh

Якщо ви можете розв’язати цю головоломку упродовж зазначеного часу, ви, безсумнівно, володієте винятковим IQ, вмінням блискавично обробляти інформацію та неймовірною здатністю мислити нестандартно.

Коли розгадаєте загадку, можете прогорнути сторінку вниз, щоб перевірити свою відповідь.

Загадка
Треба перекласти один сірник так, щоб перша цифра була 0, а друга цифра - 9/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій тільки геній знайде заховане курча за 12 секунд. Лише невеликій кількості людей вдасться відшукати схованку курчати за такий короткий проміжок часу.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій за 5 секунд потрібно знайти дві відмінності. Непросто буде помітити, які саме дві веселки на картинці відрізняються від усіх інших.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти