StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік знайшов у домі таємну кімнату: те, що там було викликає мороз по шкірі

1 липня 2024, 18:24
273
Чоловік у соціальних мережах поділився шокуючою знахідкою, яку він зробив у своєму новому будинку невдовзі після заселення - зізнається, що вона серйозно лякає.
Чоловік знайшов у домі таємну кімнату: те, що там було викликає мороз по шкірі
Чоловік знайшов у будинку таємну кімнату - те, що там було лякає / Колаж Главред, фото: pexels, imgur.com

Чоловік перелякався, коли виявив у своєму будинку потаємну кімнату, замкнену на 20 гігантських шурупів. Він пояснив, що переносив свої речі до нового будинку, коли виявив погріб, що тягнувся по всій довжині будинку, повідомляє Mirror.

Зацікавлений, він вирішив дослідити його, сподіваючись знайти додаткове місце для зберігання сезонних речей. Однак у нього виникли підозри щодо кімнати, коли він помітив, що її двері були замкнені на "20 гігантських гвинтів", що змусило його замислитися, чи немає чогось зловісного по той бік.

Він сказав на Reddit: "[Від цього] у мене мороз по спині пробіг. Тож я сидів у цій маленькій комірчині з напругою, яка весь час наростала. Мені знадобилося кілька хвилин, щоб витягти їх усіх. Двері були приклеєні до лиштви, і мені довелося трохи штовхнути їх ногою, щоб вирвати".

відео дня

Після цього двері одразу ж впали на землю і відкрили "маленького зеленого хлопця зростом близько 4 футів зі швами на обличчі", який стояв по інший бік.

Scarecrow

"Я кинув ударну дриль, впав і побив себе одним некоординованим рухом", - зазначив чоловік.

Заспокоївшись на кілька хвилин, він зрозумів, що це була не більше ніж прикраса на Геловін - і що він став жертвою розіграшу, влаштованого одним із попередніх власників будинку.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти