StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Чоловік знайшов моторошні записки у своєму домі і сторопів, дізнавшись причину їхньої появи

20 червня 2024, 16:05
788
Він побачив безліч записок, залишених навколо свого будинку, і занепокоївся.
Чоловік шокований, дізнавшись правду після того, як виявив десятки моторошних записок у своєму будинку
Чоловік шокований, дізнавшись правду після того, як виявив десятки моторошних записок у своєму будинку / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Один з інтернет-користувачів написав про те, що виявив у своєму будинку десятки моторошних записок. Причина їхньої появи його сильно здивувала.

Користувач Reddit почав тему з того, що розповів, що побачив безліч записок, залишених навколо свого будинку, і занепокоївся, що переслідувач міг проникнути в будинок без його відома, пише indy100.

"Я виявив на своєму столі жовту записку, написану чужим почерком, яка нагадувала мені про деякі доручення, які я повинен був зробити, але про які буквально нікому не говорив", - поділився чоловік.

відео дня

Лише за кілька днів чоловік помітив нові записи і перевірив свій будинок у пошуках слідів злому. Тоді він почав встановлювати веб-камеру, щоб спробувати зловити зловмисників.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі та форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в інтернеті та обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найпопулярніші з них з'являються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Однак, виявивши ще одну записку, в якій йшлося: "Наш домовласник не дозволяє мені з вами розмовляти, але нам важливо це зробити".

У цей момент він подумав, що зможе зловити зловмисника на веб-камеру. Однак жодних записів не було, а ті, що були, були видалені. Записів ставало дедалі більше, і саме в цей момент чоловік попросив поради в інших користувачів Reddit.

"Чи можуть у мене виникнути проблеми з поліцією, якщо вони не зможуть встановити зовнішнє джерело інформації? Я просто хочу переконатися, що не витрачаю нічий час. Чи варто мені проконсультуватися з господарем квартири? З тими, хто теж живе в цьому комплексі?", - написав він.

Почувши цю історію, люди висловили в коментарях свої побоювання, а дехто припустив, що це може бути "психічна" проблема, з якою користувачеві потрібна допомога.

Через деякий час чоловік знову вийшов на зв'язок і повідомив, що причиною проблеми став витік чадного газу в їхньому будинку, через який вони забули залишити записки. Високий рівень впливу цього газу може призвести до втрати пам'яті.

"У мене було отруєння CO, і я думав, що мій домовласник переслідує мене", - зізнався чоловік.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти