StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Моє ім'я жахливе": батьки назвали свого сина "трагічним" ім'ям

21 серпня 2023, 18:21оновлено 22 серпня 2023, 14:48
2515
17-річний хлопець зізнався, що вважає своє ім'я "жахливим", незважаючи на те, що батьки назвали його на честь дідуся.
хлопець
Хлопець хоче змінити своє "трагічне" ім'я / Колаж: Главред, фото: unsplash.com

Коли молоді батьки чекають на народження дитини, то їм доводиться приймати важливе рішення – це вибір імені дитини. І коли пара обирає ім’я, вона може зупинити свій вибір на імені, яке їй подобається. Але ніщо не гарантує, що це ім'я дійсно сподобається дитині, коли вона виросте.

Якщо вам цікаві історії з життя людей, то пропонуємо прочитати наш матеріал: Подружжя придумало унікальне прізвище для своїх дітей та неабияк здивувало всіх.

Як пише Mirror, один 17-річний хлопець зізнався, що вважає своє ім'я "жахливим", незважаючи на те, що батьки назвали його на честь дідуся.

відео дня

Підліток, який сказав, що його звуть Льюкі (англ. Lewckee) і вимовляється як "Лук" (англ. Look - дивитись), хоче змінити своє ім'я на Люк (англ. Luke), щойно йому виповниться 18 років, тому що ніхто не знає, як треба вимовляти ім'я, дане йому при народженні.

"Наступного року я позбудуся свого трагічного імені. Мій тато хоче, щоб я зберіг це ім’я. Моя мама вважає, що я повинен "полюбити своє ім’я". Але я думаю, що вона хоче, щоб я був щасливий. Батьки завжди кажуть, що як тільки мені виповниться 18, я можу робити все, що захочу. Хоча мій тато поводиться так, ніби він розчарований кожного разу, коли я це згадую", - розповідає хлопець.

Підліток був завалений співчутливими повідомленнями від людей, які розуміли, чому він хоче змінити ім'я. Одна людина просто сказала: "Ой, це жахливо". На що 17-річний хлопець відповів: "Тільки уявіть, як мої вчителі в початковій школі намагаються назвати моє ім’я. Дідько, навіть у мене болить голова від того, як я читаю своє ім’я".

Він додав: "Я думав, що батьки зляться на мене, але мій тато сказав, що навіть якщо йому це не подобається, він підтримає кожне моє рішення. І якщо зміна мого імені настільки важлива для мене – він приймає мій вибір".

Нагадаємо, нещодавно Главред розповідав, що батьки назвали дочку на честь відомого міста, але неправильно вимовляють її ім'я. Користувачі Мережі не змогли встояти перед бажанням висміяти батьків за такий вибір.

Також раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім’я своєї 4-місячної доньки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Проте зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою доньку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, однак воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти