Багато хто використовував їх неправильно: що означають смайлики сердечка

3 жовтня 2024, 14:50
127
Використання смайликів набуло неабиякої популярності, однак значення деяких не знає більшість користувачів. Наприклад, що означає фіолетове сердечко в переписці.
Смайлики, телефон
Що означають сердечка в Телеграмі та інших соцмережах / Колаж: Главред, фото: pixabay, скріншот

Смайлики сердечок — це один із найпопулярніших способів вираження емоцій в онлайн-спілкуванні. Вони мають різні кольори та форми, кожен із яких може нести певний підтекст. На Reddit користувачі розповіли, що означають смайлики сердечка, і як їх використовувати в переписці.

Для початку варто визначити, що означає смайлик сердечка. Незалежно від кольору він, зазвичай використовується для вираження любові, симпатії або теплих почуттів до співрозмовника.

Проте різні варіанти мають свої унікальні відтінки значень. Наприклад, що означає фіолетове сердечко в переписці? Воно часто використовується для вираження духовної або платонічної любові. У деяких випадках цей смайлик може символізувати підтримку, повагу чи турботу без романтичного підтексту.

відео дня

Вираження довіри, гармонії та спокою - ось, що значить синє серце у переписках. Воно також може символізувати підтримку дружби або відчуття стабільності в стосунках.

Є смайлики у вигляді сердець, які виражають і негативні емоції. Сум, втрату або емоційну біль символізує смайлик, що означає розбите серце. Воно використовується для вираження розчарування в коханні або сильного горя.

А ось правильне значення, що означає смайлик з серцями замість очей знає вже мало хто. Часто його використовують, щоб відреагувати на милу картинку, відео, чи текст. Насправді ж він виражає сильну захопленість або закоханість.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Інші новини, що можуть вас зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти