StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 23 лютого: для кого цей день буде прекрасним

22 лютого 2024, 19:09
316
Всі захворювання в цей день швидше за все пройдуть без серйозних наслідків.
Місячний календар на 23 лютого
Місячний календар на 23 лютого / Колаж Главред, фото Instagram (zamanidurdur)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 23 лютого згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

23 лютого - зростаючий Місяць. З 16:18 - 15-й день місячного циклу. Місяць у Леві.

Вплив Місяця на людину 23 лютого

У цей день психіка може бути перевантажена, що може призвести до перепадів настрою. Якщо ви відчуваєте себе пригніченими, займіться спортом, щоб розрядити напругу і зняти стрес. Це допоможе правильному розподілу енергії і буде корисно для вас.

відео дня

Вплив Місяця 23 лютого по сферах життя

Бізнес і гроші: У цей місячний день підвищена робоча активність може бути дуже корисною. Працюйте наполегливо і не переставайте. Можете представити свої ідеї або плани публіці, ділитися своїми думками. Це може привести до переходу на новий рівень: підвищення на роботі, збільшення заробітної плати, нагород і нових зв'язків. Це прекрасний день для кар'єристів і бізнесменів. Всі угоди і угоди, укладені в цей день, швидше за все будуть успішними. Також це хороший день для вирішення фінансових питань і для сищиків, так як злочини легко розкриваються.

Здоров'я: Всі захворювання в цей день швидше за все пройдуть без серйозних наслідків. Намагайтеся зменшити споживання рідини, так як це може порушити роботу організму. Можна спробувати сухе голодування. Мигдаль і солона їжа будуть корисні, а уникайте гіркого і солодкого. Слухання музики також сприятливо впливає на здоров'я.

Стрижка волосся: Краще відкласти стрижку волосся на 14-й місячний день, так як вона може негативно позначитися на вашому душевному стані. Однак невелика зміна кольору волосся цілком підходить і може допомогти в справах. Відтінків шампуні можуть бути корисні!

Стосунки та шлюб: Сьогодні відмінно проходять спілкування на всіх рівнях. Люди налаштовані рішуче і готові до змін, так що використовуйте цю можливість. 15-й місячний день не дуже вдалий час для укладення шлюбу або розлучення, так як можливі негативні наслідки.

Сон в ніч на 23 лютого

Не надавайте великого значення снам.

Порада на 23 лютого за місячним календарем

Уникайте смутку, туги і поганого настрою, займайтеся справами. Не перевантажуйте зір і уникайте зайвого використання ароматів і духів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти