StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 17 березня: що особливо небезпечно робити у цей день

16 березня 2024, 19:15
433
Сьогодні сприятливий час для переговорів, встановлення нових контактів.
Який сьогодні місячний день
Який сьогодні місячний день / Колаж Главред, фото Instagram (andreacostantini), freepik

Існує думка, що Місяць, який перебуває в певній фазі, може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 17 березня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

17 березня - Перша чверть. З 8:05 - 7-й день місячного циклу. Місяць у Близнюках.

Вплив Місяця на людину 17 березня

Цього дня важливо спрямувати свою енергію й активність на благо як собі, так і оточенню. Гарний час для спілкування, але рекомендується уникати масових заходів і приділити час самому собі. Друга половина сьомого місячного циклу має хаотичний характер, тому особиста відповідальність і організованість допоможуть впоратися з цими енергіями. Будьте уважні до своїх слів, оскільки сьогодні особливо важливо пам'ятати про те, що "Слово - не горобець, вилетить - не зловиш".

відео дня

Вплив Місяця 17 березня у сферах життя

Бізнес і гроші: Сьогодні довіру партнерів підвищено, є ймовірність залучення нових клієнтів, помічників, а також можливих покровителів. Це вдалий час для здачі податкових звітів. Рекомендується мати справу з високопоставленими державними чиновниками, оскільки всі проблеми будуть вирішені благополучно. Активісти за справедливість також можуть очікувати успіху, оскільки Місяць на їхньому боці.

Сьогодні сприятливий час для переговорів, встановлення нових контактів, проведення співбесід, конференцій і рекламних компаній. Це також чудовий момент для всіх дій, пов'язаних із силою та енергією слів.

Здоров'я: Важливо піклуватися про своє здоров'я, оскільки сьогодні легко підхопити застуду. День сприятливий для хірургічних операцій, але не рекомендується видалення зубів. Хвороби, що почалися цього дня, легко виліковні. Під час вибору їжі краще відмовитися від курячого м'яса і яєць.

Стрижка волосся: Сьогодні чудовий час для фарбування волосся, але зі стрижкою краще почекати.

Стосункиі шлюб: Вважається, що сьогодні сприятливий час для укладення шлюбу. Сімейне життя буде наповнене радістю і благополуччям, якщо у подружжя є спільні інтереси і прагнення. В іншому разі шлюб може стати випробуванням на міцність. Не соромтеся висловлювати добрі побажання собі і близьким, але важливо уникати брехні, оскільки сьогодні брехня має велику руйнівну силу.

Порада на 17 березня за місячним календарем

Особливо небезпечно сьогодні брехати, оскільки неправда має велику руйнівну силу. Важливо уникати "брудних" слів і не розбивати посуд, рвати папір або листи. Бойовий півень, що трапляється уві сні, може бути передвісником близької біди для вас або ваших близьких.

Сон на 17 березня за місячним календарем

Вважається, що сни, побачені сьогодні, мають пророчий характер і можуть швидко збутися.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти