StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар на 1 березня: які можливості не можна упускати в цей день

29 лютого 2024, 19:28
296
Сьогодні легко відмовитися від шкідливих звичок на благо свого здоров'я.
Місячний календар на 1 березня
Місячний календар на 1 березня / Колаж Главред, фото freepik

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 1 березня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

1 березня - спадний Місяць. З 23:59 - 22-й день місячного циклу. Місяць у Скорпіоні.

Вплив Місяця на людину 1 березня

Пробуджуються почуття гордості і справедливості, а також відчуття впорядкованості. Люди набувають рішучість змінити щось або вирішити накопичені питання. Це день близькості, іноді переходить в дружню інтимність.

відео дня

Вплив Місяця 1 березня по сферах життя

Бізнес і гроші: Сьогодні сприятливий час для початку роботи на новому місці — вас чекає нестримне просування вперед на новому терені і швидке професійне зростання. У роботі та реалізації планів ви можете розраховувати на підтримку колег. Спільна робота, спільне вирішення проблем і складання стратегій будуть дуже продуктивні.

Не пропустіть можливість отримати сьогодні цікаві пропозиції про розширення бізнесу або встановлення нових контактів. Розширення активності за межами країни буде особливо перспективним — співпраця з іноземними партнерами сьогодні обіцяє багато чого. Ці контакти можуть істотно поліпшити ваше фінансове становище в майбутньому.

Сьогодні особливо вдалий час для людей творчих мистецтв. Це чудовий час для проведення творчих заходів, концертів та виставок. Це час для руху вперед і вирішення фінансових питань.

Здоров'я: Хвороби не становлять небезпеки, але хворому потрібен серйозний і турботливий догляд. Сьогодні легко відмовитися від шкідливих звичок на благо свого здоров'я. Не варто перевантажувати печінку-існує небезпека отруєння отрутами і токсинами. Рекомендується проведення процедур по очищенню крові, вживання трав'яних настоянок і таких продуктів, як морква, журавлина, буряк, горобина і гранат. Також рекомендується прийняття ванн, душа, обливання, загартовування, фітотерапія і підтримання гігієни — іншими словами, будь-які фізичні і духовні практики очищення.

Стрижка волосся: Фарбування буде успішним, особливо якщо обраний світлий відтінок.

Стосунки та шлюб: Це час дружби та об'єднання, який сприяє подорожам або спілкуванню зі старими друзями. Не забувайте також про родичів, що знаходяться далеко. Вважається, що сьогоднішній день сприятливий для укладення шлюбу.

Порада на 1 березня за місячним календарем

Важлива умова: треба бути чесним і справедливим навіть у дрібницях.

Сон на 1 березня за місячним календарем

Сни сьогодні не мають особливого значення.

Джерело

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти