StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 5 січня 2024 року: супутник вкаже, які неприємності можуть статися

4 січня 2024, 19:05
Ідеальний момент для сміливих, новаторських, експериментальних і екстравагантних стрижок і укладок
Місячний календар на 5 січня 2024 року:
Місячний календар на 5 січня 2024 року: / Колаж Главред, фото Instagram (arhar.nadja, picabuzz)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 5 січня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

5 січня - спадний Місяць. З 01:53 - 25-й день місячного циклу. Місяць у Терезах.

Вплив місяця на людину 5 січня

Ось і настав день пасивності, і рекомендується провести його в спокої і самоті. Не варто починати нові проекти, проте завершення розпочатих справ буде актуальним. Виконуйте всі завдання без поспіху, уникаючи зайвої напруги і нервових потрясінь. Відсікайте себе від випадкових контактів і несподіванок.

відео дня

Вплив Місяця 5 січня по сферах життя

Бізнес і гроші: Загалом, це непоганий день для фінансової активності та судових справ.

Здоров'я: Для тих, хто хворий, особливо важливо отримати швидку допомогу в цей день. Будьте уважні до близьких. Це також відмінний час для занять лікувальним голодуванням і іншими процедурами, спрямованими на зміцнення здоров'я.

Стрижка волосся: Ідеальний момент для сміливих, новаторських, експериментальних і екстравагантних стрижок і укладок. Сьогодні також підходить для фарбування волосся в незвичайний для вас колір. Однак звичну стрижку, яку ви підтримуєте багато років, краще відкласти, щоб уникнути несподіваних результатів.

Стосунки та шлюб: День загального спокою, зосередженості і вдумливості. Присвятіть час особистим справам і спогляданню. Вважається, що цей день не є підходящим для укладення шлюбів.

Сон в ніч з 4 на 5 січня

У цей день можливі неприємні сновидіння. Після пробудження тричі повторіть фразу: "Куди ніч, туди і сон". Потім вранці відкрийте холодний водопровід, пошепки розкажіть воді свій сон (вода змиє його). Після цього прочитайте молитву.

Порада на 5 січня за місячним календарем

Мета цього дня полягає в тому, щоб спонукати людину задуматися про свій характер, особистості, поведінці, світогляді, переконаннях і звичаях. Вищим завданням цього місячного дня є навчання любові до себе. Без цього складно досягти гармонії з самим собою, заспокоїтися і налагодити життєвий ритм.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти