StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 21 грудня 2023: чому в цей день не можна вступати у конфлікти

20 грудня 2023, 19:03оновлено 21 грудня 2023, 10:53
Вважається, що сьогодні невдалий день для розгляду стосунків.
Місячний календар на 21 грудня
Місячний календар на 21 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (amante__lunar, imanova.ilaxa)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 21 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

21 грудня - зростаючий Місяць. З 13:00 - 10-й день місячного циклу. Місяць в Овні.

Вплив місяця на людину 21 грудня

Можливо, сьогодні ви відчуєте тривожні настрої, страхи і похмурі думки. Можливо навіть з'явиться надмірне почуття зарозумілості. У будь-якому випадку, намагайтеся уникнути цього, оскільки існує ризик бути покараним за гординю. Спостерігається тенденція до конфліктів, виправдання власних помилок і перекладання відповідальності за невдачі на інших.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Китайський гороскоп на сьогодні 21 грудня 2023: Кролику - щастя, Собаці - обман.

Вплив Місяця 21 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: Сьогодні можуть виникнути труднощі на роботі, і досягнення гармонії і узгодженості в справах може бути складним. Свідомо уникайте напружених ситуацій, спрощуйте робочі процеси. Намагайтеся уникати привернення уваги керівництва; колеги, партнери та клієнти можуть бути вороже налаштовані. Відкладіть нові знайомства і зустрічі, адже вони можуть не принести вам вигоди. З іншого боку, день підходить для творчої роботи – приклавши зусилля, можна створити цінний твір, що заслуговує на загальну увагу. Не рекомендується проводити фінансові операції, не довіряйте порадам – існує ризик зіткнутися з обманом і шахрайством. Також не рекомендується брати кредити, виплачувати борги або підписувати важливі фінансові документи. Судові справи також краще відкласти - день не підходить для цього.

Здоров'я: У людей з основними захворюваннями можливі загострення серцевих захворювань, невралгій, фобій і депресій. Помічено, що сьогодні часті інтоксикації та отруєння. Приділіть серйозну увагу своєму здоров'ю: бережіть себе, це особливо важливо сьогодні. Захворювання, що проявилися сьогодні, можуть вказувати на неправильний вибір шляху в духовному розвитку.

Стрижка волосся: Не варто відкладати стрижку, заплановану на сьогодні – нова зачіска буде доречна. Також можна зробити домашню маску для волосся – це може бути навіть краще.

Стосунки та шлюб: Вважається, що сьогодні невдалий день для розглядів стосунків. Можливо, у вас накопичиться невдоволення оточуючими, але вступати в конфлікти небезпечно для всіх сторін. Романтичне побачення з протилежною статтю буде доречним і корисним, але секс може не приносити радості і виявитися руйнівним. Вважається, що в цілому день не гармонійний і не підходить для укладення шлюбу.

Сон в ніч з 20 на 21 грудня

Ваші сновидіння можуть бути важкими і болісними, проте не варто приймати їх буквально і занадто серйозно.

Порада на 21 грудня за місячним календарем

Будьте обережні, уникайте розлиття молока, такі події можуть принести несприятливі наслідки. Намагайтеся рідше дивитися в дзеркало. Не випадково, що саме в цей день існує прикмета про розбиті дзеркала.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти