StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 12 грудня 2023: чому варто уникати підписння важливих документів

11 грудня 2023, 20:00оновлено 12 грудня 2023, 15:45
405
Якщо розгорається конфлікт, розумніше вчасно зупинитися, щоб уникнути довгострокових неприємностей.
Місячний календар на 12 грудня
Місячний календар на 12 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (violetcontrast, michael_daiger)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 12 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

12 грудня - спадний Місяць. З 08:40 - 29-й день місячного циклу. Місяць у Стрільці.

Можливо, вам буде цікаво: Китайський Новий рік 2024: коли святкувати і чого чекати від Дракона в прийдешньому році.

відео дня

Вплив Місяця на людину 12 грудня

Темрява поглиблюється, люди відчувають слабкість, енергія виснажується. Можливе збільшення нервового напруження, накопичення стресу, а також пригнічений настрій, тривога, загальний знижений тонус.

Вплив Місяця 12 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: Один з найменш сприятливих днів для роботи, справи можуть йти наперекір. Торгові угоди також не обіцяють успіху. Рекомендується відкласти переговори, оскільки слова, рішення і обіцянки сьогодні можуть виявитися оманливими. Сили не варто витрачати на нові починання, краще їх відкласти.Також не рекомендується завершувати розпочаті раніше справи, щоб уникнути фатальних помилок або невдач. Якщо старанно працювали над чимось, шкода ризикувати і все втратити в один день. Загалом, це один з найменш сприятливих днів місяця для фінансових операцій. Не беріть і не давайте в борг, уникайте підписування важливих документів, а великі суми тримайте подалі.

Здоров'я: Вплив на здоров'я також не найсприятливіший. Рекомендується проводити очищення організму, дотримуватися посту і утримання, а також практикувати смирення і покаяння. Їжа, в основному, повинна складатися з випечених виробів, таких як пироги, млинці та інші борошняні вироби, бажано приготовані вдома. Перед сном корисно провести очищення організму водою і опустити ноги в дуже холодну воду.

Стрижка волосся: Сьогодні не найкращий час для стрижки на думку Місяця.

Стосунки та шлюб: Обстановка дня напружена, сприяє конфліктам, сваркам, розбіжностям і скандалам, а також почуттю ворожості, гніву, злості і заздрості. Якщо розгорається конфлікт, розумніше вчасно зупинитися, щоб уникнути довгострокових неприємностей. Фальшиві зв'язки краще обрубати, уникайте насильницьких людей і негативних думок. Сьогодні ви можете бути сильно ображені, але важливо не піддаватися думці про помсту – це шкідливе почуття, що руйнує душу і розум. Невдалий час для укладення шлюбу. Рекомендується відкласти весілля, оскільки через день-другий почнеться новий місячний цикл, і можна буде вибрати більш сприятливий момент.

Сон в ніч з 11 на 12 грудня

Сни в цей місячний період можуть бути страшними і неприємними, але, на щастя, вони часто оманливі.

Порада на 12 грудня за місячним календарем

У цей день краще утриматися від планування і починань чого-небудь. Займайтеся простими повсякденними справами, пов'язаними з будинком і господарством. Не вірте обіцянкам, чуткам або прогнозам – навколо панує туман обману. Будьте обережні в кожній дії, оскільки статистика показує, що в цей день відбувається багато нещасних випадків, аварій та злочинів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти