StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Місячний календар 10 грудня 2023: супутник сприяє вирішенню давніх проблем

9 грудня 2023, 11:29
644
Загалом сприятливий день, але не рекомендується починати нові проекти.
Місячний календар на 10 грудня
Місячний календар на 10 грудня / Колаж Главред, фото Instagram (explorelpa, van_essawallinger)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 10 грудня згідно з місячним календарем.

Який завтра місячний день

10 грудня - новий Місяць. З 05:39 - 27-й день місячного циклу. Місяць у Скорпіоні.

Вплив Місяця на людину 10 грудня

Сьогодні можливі прозріння і моменти просвітлення, які можуть раптово привести до вирішення давніх проблем. Однак це буде лише в тому випадку, якщо увага не буде повністю поглинена вирішенням повсякденних побутових завдань. Цей день також приносить звільнення від ілюзій і усвідомлення відповідальності за свої вчинки.

відео дня

Вплив Місяця 10 грудня по сферах життя

Бізнес і гроші: Загалом сприятливий день, але не рекомендується починати нові проекти. Краще отримати максимальну вигоду з поточних занять. У суперечках цей день може принести справжню істину. У другій половині дня не рекомендується укладати нові угоди, підписувати документи або починати нові справи. Це чудовий час для наукових експериментів, досліджень та експедицій. Вирішення фінансових питань можливо, але найкращим варіантом буде погасити борги.

Здоров'я: Захворювання безпечні і короткочасні, завдяки чому проходять без серйозних наслідків. Водні процедури будуть корисні.

Стрижка волосся: Якщо ви вирішите відвідати перукарню сьогодні, то зробите правильний вибір. Стрижка додасть вам чарівності і збільшить популярність серед оточуючих. Зміна кольору волосся приверне енергію і добробут.

Стосунки та шлюб: Серед приємних сюрпризів дня може бути отримання хороших новин від друзів і старих знайомих. Вважається, що день сприятливий для укладення шлюбу, проте весілля може виявитися трохи меланхолійної через тугу, ностальгії і сентиментальності, характерних для цього дня.

Сон в ніч з 9 на 10 грудня

Сьогодні збуваються мрії. Вони можуть нести в собі інтуїтивні прозріння, допомагаючи розкривати справжню суть оточуючих нас речей, людей і подій, що відбуваються.

Порада на 10 грудня за місячним календарем

У двадцять сьомий день рекомендується мінімізувати час перед дзеркалом: по можливості, взагалі обійтися без його використання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти