StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Місячний календар 9 жовтня 2023: Місяць віщує тривожні сни і сміливі стрижки

8 жовтня 2023, 11:41
9 жовтня - сприятливий день для фінансових операцій і нестандартних стрижок, але не для шлюбу.
Місячний календар 9 жовтня
Місячний календар 9 жовтня / Колаж Главред, фото flickr (LongitudeLatitude, скріншот YouTube (Astrology Notes), flickr (Jocelyn Erskine-Kellie)

Існує думка, що Місяць, що перебуває в певній фазі може вплинути на наш настрій, рішення і навіть фізичний стан. Главред розповідає про те, що можна робити, а чого не можна 9 жовтня згідно з місячним календарем.

Який сьогодні місячний день

9 жовтня - четверта чверть спадної місяця. До 23:49 - 25-й день місячного циклу. Місяць в знаку Лев.

Вплив місяця на людину 9 жовтня

У цей день енергія у людей не так яскраво проявляється, відчувається певна млявість і апатія. Колективна участь і спільна діяльність, як правило, затруднені.

відео дня

Вплив Місяця 9 жовтня по сферах життя

Бізнес і гроші: Загалом, це хороший день для фінансових операцій і судових процесів.

Здоров'я: Для тих, хто хворіє, важливо негайно звернутися за допомогою в цей день. Постарайтеся бути більш уважними до своїх близьких. Також 9 жовтня підходить для лікувального голодування і різних процедур, спрямованих на зміцнення здоров'я.

Стрижка волосся: Це відмінний час для сміливих, експериментальних і нестандартних стрижок і укладок. Можете навіть спробувати змінити колір волосся на щось незвичне для вас. Однак, якщо ви дотримуєтеся однієї стрижки вже багато років, варто подумати, перш ніж змінювати її, щоб не отримати небажаний результат.

Стосунки та шлюб: Завтрашній день сприяє пасивності, саморефлексії і самоті. Присвятіть час особистим роздумам і заняттям. Не рекомендується укладати шлюб в цей день.

Сон в ніч з 8 на 9 жовтня

Якщо вночі бачите неприємні сновидіння, то по пробудженні скажіть три рази: "Куди ніч, туди і сон". Потім вранці відкрийте кран з холодною водою і пошепки розкажіть воді про свої сни (мається на увазі, що вода змиє погані сновидіння). Після цього ви можете прочитати молитву.

Порада на 9 жовтня за місячним календарем

Сенс цього дня полягає в тому, щоб спонукати людину задуматися про свій характер, особистості, поведінці, світогляді, переконаннях і звичаях. Головна мета цього місячного дня - навчити людину полюбити себе. Без цього неможливо досягти гармонії з самим собою, заспокоїтися і встановити життєвий ритм.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти