StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лише одиниці знайдуть кролика за 10 секунд: заплутана оптична ілюзія

26 жовтня 2023, 15:37оновлено 31 жовтня 2023, 20:58
3833
Доведеться дуже напружити свої очі, щоб помітити тваринку, яка заховалася в кабінеті.
Оптическая иллюзия, кролик
Потрібно знайти кролика за 10 секунд/ колаж: Главред, фото: fresherslive, unsplash.com

Оптичні ілюзії часто "обманюють" людей, які на них дивляться, адже зображення може показувати викривлену реальність або щось приховувати. Одна з найскладніших таких загадок – коли потрібно знайти когось або щось, що приховане на картинці. Саме до таких загадок за рівнем складності належить наступна оптична ілюзія, у якій потрібно знайти кролика в кабінеті.

На розгадування загадки дається всього 10 секунд, що робить її ще складнішою, пише Fresherslive.

Якщо вас цікавлять головоломки, радимо прочитати наступний матеріал: Лише геній помітить літеру В серед Р за 5 секунд: простий спосіб перевірити уважність

відео дня

На чорно-білій картинці ми бачимо кабінет, у якому перебувають двоє чоловіків. Один із них сидить на стільці й тримає в руках аркуш, схожий на афішу, другий стоїть з газетою в руках.

Здається, що крім цих двох чоловіків у кабінеті більше немає жодної живої душі, але це не так. Десь серед великої кількості предметів заховався кролик, знайти якого зможуть лише дуже уважні люди.

Якщо ви готові позмагатися з часом і спробувати виконати це завдання за 10 секунд, тоді наберіться терпіння й беріться до загадки. Але не варто засмучуватися, якщо не вдалося знайти кролика за такий короткий проміжок часу. Просто продовжуйте пошуки і перевірте, скільки часу у вас на це піде.

Коли розгадаєте загадку, можете запропонувати її своїм рідним і друзям, а потім порівняти час, який витратить на завдання кожен з вас, і визначити переможця.

Оптическая иллюзия
Потрібно знайти кролика за 10 секунд/ fresherslive

Якщо вам не вдається помітити кролика, даємо невелику підказку – зверніть увагу на ділянку на столі, де стоїть лампа.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Оптическая иллюзия
Кролик заховався біля лампи/ fresherslive

Раніше ми розповідали про оптичну ілюзію, у якій треба за 12 секунд знайти панду серед священників. Навіть не варто думати, що це легке завдання, адже щоб помітити заховану тваринку, потрібно мати справді гострий погляд.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно знайти усіх тварин на картинці за 10 секунд. Не усім вдасться назвати точну кількість тварин, які зображені на малюнку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти