StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Легкість оманлива: лише люди із зором орла знайдуть коня на фото за 10 секунд

29 серпня 2024, 11:51оновлено 30 серпня, 14:34
1198
Ця головоломка, на якій зображено дорослого коня в полі, просить користувачів мислити нестандартно, щоб розгадати її правильно і знайти другого коня.
Легкість оманлива: лише люди із зором орла знайдуть коня на фото за 10 секунд
Задача для тих, у кого чудовий зір - потрібно знайти коня за 10 секунд / Колаж Главред, фото: TiffyTaffy.com, ua.depositphotos.com

На зображенні - дорослий кінь посеред поля. Задача головоломки полягає в тому, щоб використати свої навички творчого мислення і знайти ще одного коня на фото за 10 секунд.

Для того, щоб помітити істоту, потрібно вміти швидко мислити, і той, хто знайде її менш ніж за 10 секунд, може претендувати на вищий рівень інтелекту, ніж той, кому знадобиться більше часу. Щоб вирішити головоломку, вам потрібно знайти різні способи поглянути на неї і мислити нестандартно. Почніть з того, що встановіть таймер на 10 секунд і спробуйте знайти другого коня, повідомляє Mirror.

Якщо вам цікаво спробувати свої сили і розгадати ще одну головоломку, рекмендуємо наступну: Ребус для тих, у кого чудовий зір: треба за 8 секунд знайти сову.

відео дня

Головоломки призначені для перевірки найрізноманітніших навичок. Деякі з них перевіряють ваші математичні навички та нестандартне мислення. Інші, як ця, закликають вас задіяти вашу спостережливість. Вони покращують роботу префронтальної кори головного мозку, яка є центром управління вашими когнітивними здібностями, зокрема мисленням, прийняттям рішень, концентрацією уваги та вирішенням проблем.

Легкість оманлива: лише люди із зором орла знайдуть коня на фото за 10 секунд
Чи зможете ви знайти другого коня на фото? / Фото: TiffyTaffy.com

Якщо ви цього не помітили - не хвилюйтеся. Багато хто не зможе, тому що брейн-ринг - це насправді запитання з підступом. Багато хто зосередився на зображенні, шукаючи іншу тварину. Але кінь, що залишився, - це літери, які складаються в слово "H-O-R-S-E". Погляньте на білі ділянки шерсті тварини, і ви побачите, як літери набувають форми.

Легкість оманлива: лише люди із зором орла знайдуть коня на фото за 10 секунд
Правильна відповідь / Фото: TiffyTaffy.com

У той момент, коли ви розв'язуєте головоломку або ребус, кількість дофаміну у вашому організмі збільшується. Дофамін - це хімічна речовина, яка регулює пам'ять, концентрацію та настрій. Розв'язування головоломки збільшує кількість дофаміну - хімічної речовини, яка регулює пам'ять, концентрацію уваги та настрій - у вашому організмі щоразу, коли ви розв'язуєте головоломку.

"Робота над головоломкою зміцнює зв'язки між клітинами мозку, покращує швидкість мислення і є ефективним способом поліпшити короткострокову пам'ять", - повідомляє Progress Lifeline.

Дослідження 2021 року показало, що "логічний стрес і стрес на обмеження, які виникають під час гри в ігри-дражнилки для мозку, є позитивним стресом, що позитивно впливає на увагу гравців".

"Ці два типи стресу покращують когнітивні здібності, такі як увага, концентрація та вирішення проблем, активізуючи лобову частку мозку", - продовжують пояснювати автори дослідження.

Інші дослідження показали, що тизери дійсно відіграють важливу роль у поліпшенні пам'яті та концентрації уваги, а також покращують навички вирішення проблем, запобігають зниженню когнітивних здібностей і підвищують розумову спритність людини, тобто здатність швидко обробляти інформацію. Однак, хоча головоломка з конем може виявитися для когось складною, не всі головоломки однакові, тому будьте впевнені, що це не означає, що у вас низький IQ, це може просто вказувати на те, який тип інтелекту ви маєте.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Ви можете спробувати розгадати й інші головоломки. Наприклад, є оптична ілюзія, де потрібно знайти рукавицю за 8 секунд. Вона загубилася в парку атракціонів серед машинок.

Також є ребус для тих, хто має хороший зір. На таблиці зображено багато букв D, і завдання – знайти серед них букву O.

Ще одна оптична ілюзія пропонує знайти дорогу каблучку за 13 секунд. На фермі з великою кількістю моркви дівчина втратила свою діамантову каблучку, і вам потрібно допомогти їй її знайти.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти