StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для будь-якого віку: потрібно знайти 3 відмінності за 53 секунди

27 липня 2024, 01:36
837
На перший погляд здається, що картинки абсолютно ідентичні. Але насправді це не так.
Знайдіть 3 різниці за 53 секунди
Знайдіть 3 відмінності за 53 секунди / Фото: jagranjosh.com

Головоломки, в яких потрібно шукати відмінності, сподобаються як дітям, так і дорослим. Тим паче що люди будь-якого віку зможуть відточити свою уважність, зосереджено вивчаючи картинки.

Раніше Главред пропонував вам потренувати свій зір і зміцнити здоров'я мозку за допомогою оптичної ілюзії з яскравими кульками: Вирішити потрібно за 20 секунд: майстри головоломок швидко знайдуть білі кулі. Тепер ми пропонуємо знайти три відмінності на сцені з ванною.

На перший погляд здається, що картинки абсолютно ідентичні. Але насправді це не так. Звертайте увагу на деталі та шукайте відмінності між формами, кольорами та текстурами.

відео дня

Чи зможете ви знайти 3 відмінності за 53 секунди?

Якщо у вас є проблеми з пошуком, то нижче опубліковані правильні відповіді.

Але перш ніж їх подивитися, перевірте, наскільки високий у вас IQ. Для цього розв'яжіть головоломку, в якій потрібно знайти 8 помилок за 17 секунд. Автори стверджують, що лише дуже розумні люди можуть розібратися з цим завданням за вказаний час.

Якщо ви хочете потренуватися ще, то спробуйте знайти п'ять фруктів за одну хвилину. Ця головоломка вимагатиме серйозної концентрації, адже вам потрібно знайти не один, а п'ять фруктів за 62 секунди - і вони дуже добре заховані.

Правильна відповідь на головоломку
Правильна відповідь на головоломку / Фото: jagranjosh.com

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти