StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хто такі "Альтушки" і чому їхні розмови лякають: "дикі" тренди інтернету

21 серпня 2024, 17:36оновлено 23 серпня, 03:09
2512
У світі набирає популярності відносно нова субкультура під назвою "Альт".
альтушки, бабушка
Хто такі Альтушки / Колаж: Главред, фото: скріншот із відео, pexels

У сучасному світі є люди, які дивують своїм стилем і способом життя. Субкультури з'явилися вже давно. Готи, емо, скінхеди - всім давно відомі, але в наш час почали з'являтися дівчата, які називають себе альтушками. Хто ж такі альтушки і чим вони відрізняються від інших, можна дізнатися в матеріалі Главреда.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Чи потрібно носити чорне на знак жалоби і чи можна ходити на свята - відповідь священника.

Що таке дівчина Альтушка?

Альтушка - це сленгове позначення для яскравих представниць субкультури альт. Це все зародилося й активно почало поширюватися серед молоді через TikTok.

відео дня

Слово "альтушка" може використовуватися як у позитивному, так і в негативному ключі. Хтось може вважати таких дівчат унікальними і яскравими, а хтось думає, що це вже стало своєрідною образою.

Який вигляд мають Альтушки

Дівчата-"альтушки" точно забувають про існування слова мінімалізм. Вони фарбують волосся в яскраві кольори, надягають чорний одяг із рожевими елементами. Вони носять товсті ланцюжки, чокери, можуть надягати навіть котячі вушка.

Такі дівчата можуть вдягати панчохи з мініспідницею і поєднувати це з толстовкою оверсайз та об'ємними черевиками. Для повсякденного образу альтушки обирають широкі штани, кофту з рукавами в смужку, нарукавники в сіточку. При цьому вони можуть надіти поверх футболку оверсайз зі складним принтом і взути кеди.

Дивіться відео про стиль одягу дівчат-"альтушок":

Що стосується макіяжу, то у таких дівчат він дуже яскравий і для багатьох може здаватися навіть дивним. Вони люблять дуже жирні стрілки, можуть малювати на шкірі невеликі малюнки в стилі аніме. У них можуть бути доволі дивні хобі, наприклад, колекціонування бляшаних банок для напоїв або ключів-кілець.

Розмови альтушок можуть здатися лякаючими. Адже вони часто обговорюють теми смерті, РХП (розлад харчової поведінки), селфхарм (самоушкодження) та інші.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти