StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коли закінчиться війна в Україні: астрологиня назвала рік

12 березня 2024, 17:00оновлено 13 березня, 10:43
Проте у такого завершення війни "будуть свої плюси і мінуси", попередила астрологиня.
Украинские военные, астролог Полина Павлова
Астролог сказала, коли в Україні закінчиться війна/ колаж: Главред, фото: 22 окрема механізована бригада, скрін

Згідно з прогнозом астрологині, фахівчині з індійської астрології Джйотіш Поліни Павлової, війна в Україні може закінчитись до 2026 року. За її словами, цей період буде оптимістичним, але деякі українці можуть бути розчаровані.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Найкраща перевірка уважності: потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві

Про це Павлова сказала у коментарі ютуб-каналу "Мій світ". Вона зазначає, що в Україні нещодавно почався новий підперіод.

відео дня

"В Україні почався новий підперіод. Технічно він почався від 3 березня, але, як я кажу, не завжди так буває, що почався підперіод і це одразу помітили. У ньому є свої плюси та мінуси. Плюси – це період Венери. Все, чим Україна багата, це репрезентує Венера. Венера непогано розташована, а тому в цьому підперіоді може встановитись якась стабільність", – зазначає Павлова.

Але цей підперіод довгий – він закінчиться 2026 року. За цей час встановиться ясність, каже астрологиня.

"Після 2026 року війна розповсюджуватись не буде. Крайня межа – це 2026 рік. Це якщо війна не закінчиться раніше. Бо навіть у цьому році є передумови для цього. Я сподіваюсь, що вона закінчиться раніше", – сказала вона.

Астрологиня додала, що завершення війни додасть українцям оптимізму, багато людей повернеться додому. Але, за її словами, будуть і мінуси, серед яких – невдоволення українців через відсутність деокупації деяких територій і "заслані козачки з Росії", які можуть протидіяти всередині України.

Раніше астролог назвав рік закінчення війни. Астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян зазначив, що або піде з влади, або помре один з основних гравців, які зацікавлені у війні РФ проти України. Після цього війна закінчиться.

Також астролог Ангеліна Вакуліна сказала, що чекає на Україну найближчими днями. Вона розповіла, які 11 областей України під загрозою.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти