StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Як вигнати павуків з дому: експертка назвала 2 найкращі способи

31 травня 2024, 21:03оновлено 1 червня, 13:20
1586
Крім того, що такими методами можна ефективно відігнати павуків від своєї оселі, як бонус – в кімнатах буде приємний запах.
Пауки
Як вигнати павуків з дому/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

З такою проблемою, як павуки вдома, кожен з нас ймовірно стикався хоча б раз. Але бувають випадки, коли таких непроханих гостей може ставати настільки багато або вони можуть приносити такий дискомфорт, що доводиться терміново шукати якийсь засіб від павуків в домашніх умовах.

Радимо також прочитати матеріал: Треба знайти леопарда в джунглях за 8 секунд: найкращий спосіб перевірити уважність

Працівниця клінінгової фірми розповіла у TikTok на своїй сторінці @cleaning.yourhome про два ефективні способи, як позбутися павуків вдома народними методами, пише The Mirror.

відео дня

Вона зазначила, що це два з її улюблених прийомів, як не допустити павуків та різних жуків у дім.

Перший спосіб – протерти стіни ефірною олією апельсина. Експертка зазначила, що павуки ненавидять цитрусові, тому таким чином можна ефективно їх відігнати.

Другий спосіб – натерти вікна олією перцевої м’яти. Запах цієї олії також не люблять павуки, тому таким чином можна запобігти їхньому потраплянню всередину приміщення.

Вважається, що запашні олії, наприклад, м’яти та апельсину, відлякують павуків завдяки їх сильному запаху. Гострий запах цих олій є достатньо сильним, щоб відігнати таких непроханих гостей від вашої оселі.

Дивіться відео, як вигнати павуків з дому:

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти