StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як дізнатися характер за формою нігтів: манікюр розповість все про людину

1 березня 2024, 05:00оновлено 8 березня, 02:50
Форма нігтів може розповісти про риси характеру людини, його сильних і слабких сторонах.
манікюр, жінка
Що говорить форма нігтів про людину / Колаж: Главред, фото: pixabay

Кожна людина особлива, має свої сильні і слабкі сторони не тільки зовнішні, але і пов'язані з характером. Багато людей можуть бути справжньою загадкою, приховуючи свої почуття та емоції за різними масками. Однак розповісти про їх справжній внутрішній світ може саме тіло і навіть манікюр.

Ви можете навіть не здогадуватися про те, що ваші нігті можуть розповісти про те, яка ви людина. Найпоширеніші форми нігтів: квадратна, гостра, мигдалеподібна, кругла.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Буде мир і щастя: що потрібно зробити з гілочкою верби 8 березня.

відео дня

Як дізнатися характер за формою нігтів?

Гостра форма. Такі нігті можуть говорити про людину як про сміливого і дуже пристрасному. Людина з такою формою нігтів дуже творчий, у нього добре розвинена уява. Водночас такі люди можуть бути злегка драматичними і моментами занадто емоційними. Вони запальні і вразливі, з вразливою душею.

Усередині цих людей є авантюрний дух, який спонукає їх рухатися до нових цілей. Вони завжди шукають у всьому натхнення і люблять інновації.

Квадратна форма. Така форма нігтів вказує на рішучість людини. Люди з такою формою нігтів практичні, вони приймають рішення, грунтуючись на фактах. Вони справжні перфекціоністи, які люблять, щоб все в їхньому житті було ідеальним. Такі люди приймають лише ті рішення, в яких вони впевнені на всі 100%.

Люди з квадратною формою нігтів більшою мірою домосіди і дуже цінують свою сім'ю. Вони роблять все, щоб забезпечити своїх рідних і захистити їх.

Мигдалеподібна форма. Ті, у кого мигдалеподібна форма нігтів, мають життя, в якій все складається гармонійно. Вони чудово балансують між логікою та інтуїцією. Про них можна сказати, як про людину з душею дипломата. Вони стають прекрасними миротворцями.

Такі люди часто вибирають в якості професії сферу психології, дипломатії. Також вони стають педагогами, так як вдало можуть знайти спільну мову не тільки з дорослими, а й з дітьми. Вони люблять читати книги, часто медитують і можуть займатися йогою. У людей з такою формою нігтів все розкладено по поличках і вони знаходять баланс у всьому.

Кругла форма. Якщо у людини така форма нігтів, то це вказує на те, що він амбітний і напористий. Вони можуть адаптуватися в будь-яких умовах і знаходять вихід навіть з найскладніших ситуацій.

Такі люди відкриті і можуть стати душею компанії в будь-якому колективі. Їх зовнішність приваблива для оточуючих. Вони люблять міняти все навколо на краще.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти