StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Буде багато горя і нещастя: що в жодному випадку не можна робити із дзеркалом

14 лютого 2024, 16:34оновлено 20 березня, 20:18
Відомий український мольфар назвав три речі, які не можна робити із дзеркалом, щоб не було біди.
Буде багато горя і нещастя: що в жодному випадку не можна робити із дзеркалом
Що не можна робити із дзеркалом / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pixabay

Одним із найбільш магічних предметів є дзеркало. Воно точно знайдеться у кожному домі. Саме дзеркало може вбирати в себе величезну кількість інформації та енергії, яку надалі може відображати. Багато хто вірить у те, що дзеркало має містичну силу і може ставати порталом з потойбіччям. Якщо допустити певні помилки, то у життя може увірватися серйозна "чорна смуга".

Відомий український мольфар Максим Гордєєв розповів, що саме в жодному випадку не можна робити з дзеркалом. Він пояснив, які дії з цим предметом можуть притягнути у життя горе та біди.

Що не можна робити з дзеркалом

Якщо так сталося, що у вас тріснув цей магічний предмет, то пам'ятайте про те, що ніколи не можна дивитися у розбите дзеркало. Через це у вашому житті можу з'явитися дуже багато горя та велике нещастя, яке вплине на всю вашу родину.

відео дня

Якщо ви замислювались про те, де можна, а де не можна вішати дзеркало, то саме зараз ви отримаєте відповідь на своє питання. Мольфар каже, що не можна їсти і спати перед дзеркалом.

"Ніколи не вішайте дзеркало на кухні перед обіднім столом і в спальні навпроти ліжка. Якщо це зробити, в родині будуть постійні сварки, поганий сон. Ви постійно будете хворіти і відчувати занепад сил", - каже Гордєєв.

Ще одним дуже важливим нюансом є те, як саме потрапило дзеркало у ваші руки. Якщо вам віддали дзеркало чи ви знайшли його, то цей предмет слід обов'язково очистити від чужої енергетики. Дзеркало слід покласти у воду з морською сіллю або гарно протерти його цим розчином.

"Це треба, щоб стерти всю негативну інформацію про його попереднього власника", - каже мольфар.

Хто такий Макс Гордєєв?

Таролог і екстрасенс, переможець Литовського і учасник українського реаліті-шоу "Битва екстрасенсів"

Що ніколи не можна робити з дзеркалом:

Нагадаємо, Максим Гордєєв розказував про потужний ритуал із цукром, який треба обов'язково провести 24 січня. Завдяки йому в усі сфери життя увірветься щастя та успіх.

Також він називав імена найщасливіших жінок, поряд з якими завжди є ангол-охоронець. Жінки з такими іменами захищені від негативу, їх навіть ніхто не може зурочити.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти