StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як помити пластикові вікна без розводів: проста і корисна порада для господинь

4 березня 2024, 11:41оновлено 5 березня, 10:19
Ви дізнаєтеся, який засіб для миття вікон не залишає розводів і зайвих слідів, коли спробуєте застосувати розчин з водою і кондиціонером для білизни.
вікна
Що додати у воду, щоб не було розводів на склі, а вікна засяяли до блиску / Скриншот YouTube

Кожній господині добре відомо, що помити вікна буває не найлегшим завданням. Навіть ретельне вимивання часто призводить до розводів, які, як не відтирай, але все одно залишаються. І виникає питання, що додати у воду, щоб не було розводів під час миття вікон. Ми розповімо вам про простий засіб, який можна зробити вдома і застосувати для скляних дверей і вікон.

Сподобався матеріал? Ось, що ще вас може зацікавити: як правильно клеїти супер клеєм: прості, але дуже корисні поради для господаря

Як швидко і якісно помити вікна без розводів

Приготуйте засіб для миття вікон

відео дня

Наберіть у невеликий тазик літр води і додайте туди ковпачок кондиціонера для білизни. Все ретельно перемішуємо, і розчин готовий до застосування. Заздалегідь одягніть гумові рукавички, в них буде працювати найзручніше. Кондиціонер не токсичний, проте руки краще все-таки поберегти.

Нанесіть засіб на вікна

Після цього змочуємо ганчірку в приготованому засобі та протираємо ним вікна. Пил і бруд досить легко змиваються. Відмивати вікна потрібно простими рухами без особливих зусиль.

Змиваємо засіб із вікна

Далі змиваємо мийний засіб водозгоном або просто сухою ганчіркою. Усіх водяних розводів більше бути не повинно.

Такий спосіб дозволить ретельно відмити вікна від розводів, брудних плям і слідів.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти