StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що робити, якщо продувають пластикові вікна: спосіб, про який мало хто знає

29 жовтня 2023, 05:00оновлено 29 жовтня 2023, 11:39
52484
Коли ви не знаєте, що робити, якщо з пластикових вікон сильно дме, візьміть хорошу самоклеючу стрічку і застосуйте її для посилення притиску.
Вікно
Як утеплити пластикові вікна на зиму своїми руками, щоб не дуло / Скріншот YouTube

Багато хто стикається з проблемою, коли вікна переведені на зимовий режим, а ущільнювачі замінені, але все одно холодне повітря йде в кімнату. Щоб не затівати недешевий ремонт вікон до зими виникає питання, що зробити, щоб не дуло від вікна. Ми розповімо про простий спосіб, який вам допоможе.

Придбайте хорошу самоклеючу стрічку

Зайдіть в магазин і купіть самоклеючу стрічку. Вона призначена для того, щоб закривати отвори, звідки дме і наноситься зовні. Мінус такого підходу - вікна вже відкривати не можна, інакше знову її доведеться переклеювати. Ми пропонуємо використовувати її по-іншому.

відео дня

Вирізаємо невеликі смужки і приклеюємо їх

Наше завдання - посилити притиск пластикового вікна, щоб холодне повітря не проходило до кімнати. Беремо стрічку і вирізаємо невеликі смужки по 20-25 сантиметрів і клеїмо їх там, де буде прилягати гумка. У потрібних місцях обережно обрізаємо стрічку канцелярським ножем.

Коли стрічка поклеєна, потрібно закрити вікно і перевірити притиск. Якщо ви все зробили правильно, вікна більше не пропускають повітря і вам не доведеться боротися з цією проблемою.

Що робити, якщо такий спосіб вам не допоміг

Якщо вказаний спосіб вам не допоміг і повітря все одно проходить, спробуйте викликати фахівця, який усуне неполадку з вікнами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти