StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як утеплити пластикові вікна до зими: дуже легкий та робочий спосіб

23 жовтня 2023, 05:00
89583
Ви дізнаєтеся, як зробити так, щоб з вікон не дуло взимку, коли придбаєте звичайну стрічку, що самоклеїться, і за допомогою простих порад заклеїте нею стики.
Вікно
Що зробити, щоб вікна не продували, а тепло зберігалося всю зиму / Скриншот YouTube

Коли наближається зима, ми намагаємося заздалегідь вирішити всі проблеми по господарству, щоб морози не заважали комфорту та затишку у квартирі. Часто буває, що дме зі стику вікна. І якщо влітку та восени це не помітно, то при перших похолоданнях вже відчутно. Постає питання, як утеплити пластикові вікна, щоб не дуло. Ми розповімо про простий спосіб, який утеплить ваші вікна, і не пропускатиме холод у будинок.

Купуйте у магазині бордюрну стрічку

Для початку вам потрібно взяти самоклеючу бордюрну стрічку. Бажано, щоб вона була шириною 22 міліметри і згодом добре закривала стик. Така стрічка клеїться досить міцно та не жовтіє, зберігаючи естетично приємний білий колір.

відео дня

Чим заклеїти пластикові вікна, щоб не дуло

Далі беремо ганчірку, капаємо уайт-спірит і протираємо місця, де клеїтимемо стрічку. Це потрібно зробити для того, щоб поверхня знежирилася та щільно прилягала.

Приміряйте, скільки вам знадобиться стрічки. Прикладіть її до стику та подивіться, скільки залишилося в кутку. Беремо метр, вимірюємо і відрізаємо шматочок. Не викидайте цю частину - вона вам обов'язково знадобиться.

Після цього прогріваємо феном як стрічку, так і поверхню, а потім починаємо клеїти, акуратно закриваючи стрічкою, що самоклеїться, стик. Частини стрічки, які ви відрізали, потрібно вертикально приклеїти до кута, щоб була повна герметизація.

Коли усе зробите, перевіряйте свою роботу. Більше дмухати не повинно. Завдяки роботі, яку ви зробили своїми руками, взимку у вашій квартирі буде дуже затишно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти