StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як відключити рекламу на айфоне в браузері: хитрий і простий "трюк"

10 січня 2024, 12:53
487
Ви дізнаєтеся, як зробити, щоб не було реклами в браузері на Iphone, коли запустите застосунок AdGuard і повністю синхронізуєте його з Safari.
айфон
Як видалити всю рекламу з сафарі та дивитися фільми без реклами / скріншот YouTube

Власникам айфонів і айпадів часто набридає реклама, яка спливає в браузерах. Оскільки на гаджетах Apple багато застосунків із розширеним функціоналом платні, доводиться шукати способи, як зробити, щоб не було реклами в браузері. Ми розповімо, як це зробити в браузері сафарі.

Як прибрати рекламу в браузері на телефоні iOS

Для початку встановіть блокувальник реклами на айфон. У AppStore потрібно зайти і знайти програму AdGuard. Так, повна версія буде платною, але вона вам не потрібна. Застосунок в тому вигляді, в якому постачається безкоштовно, цілком допоможе вам заблокувати рекламу.

Викачуємо застосунок і вирушаємо до Налаштування.

відео дня

Налаштовуємо AdGuard для блокування реклами на айфоні

Відкриваємо розділ Налаштування, гортаємо нижче і знаходимо Safari. Відкриваємо пункт Розширення і знаходимо там "дозволити застосування цих правил блокування контенту". Потрібно поставити зеленим усі галочки.

Далі вирушаємо до самого Safari. Вмикаємо розширений захист: щоб його знайти, треба натиснути на Аа зліва від адресного рядка.

Після цього тиснемо "управляти розширеннями" і вмикаємо AdGuard

Реклами у сафарі на айфоні більше немає

Ви вимкнули рекламу в браузері Safari. Щоб це перевірити, зайдіть на сайт, де ви дивитеся фільми або слухаєте музику і переконайтеся, що тепер не доводиться чекати і можна одразу дивитися кіно.

Що робити, якщо реклама на айфоні в сафарі не відключається

Зафіксуйте для себе ситуацію, коли ви заходите на сайт, вмикаєте фільм і бачите рекламу. Закрийте сафарі, інші зайві застосунки, робіть все за інструкцією і реклама повинна зникнути.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти