StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як облагородити пень: цікаві ідеї, про які мало хто здогадується

5 червня 2024, 17:10
129
Якщо ви не знаєте, навіщо залишати пеньки, спробуйте один із запропонованих методів, і зрозумієте, що пень не обов'язково потрібно прибирати з двору.
Пеньок
Що зробити з пня, щоб прикрасити свою дачну ділянку / Скриншот YouTube

Можна зустріти безліч порад, як швидко прибрати пень із ділянки або що залити, щоб він згнив. Але підійти до вирішення проблеми можна і більш креативно. Залиште пеньок на своїй дачній ділянці або саду і вигадайте, як його прикрасити. Ми ж розповімо, як красиво обробити пеньок для інтер'єру і зробити його родзинкою вашого двору.

Автор YouTube-каналу Розумний майстер розповів, що робити з пеньком, якщо важко зрубати, і як перетворити його на предмети сучасного декору.

Як використовувати пеньок у саду

Зробіть будиночок для гнома

Якщо пеньок не можна викопати, зробіть будиночок для гнома. Звичайний пеньок обкладається декором і дивлячись на нього будуть посміхатися всі ваші гості.

Клумба

Можна видовбати поглиблення в пеньку і посадити сукуленти. Поглиблення після їхньої посадки збільшуються, після цього засипаються землею і перетворюються на квітник.

Літній стіл

Високий пеньок можна трохи зрубати і перетворити його на стіл. За таким столом можна в теплу пору року проводити час.

Будиночок

Якщо пеньок дуже великий, а поруч із ним ще декілька таких же величезних пнів, можна зробити легкий і маленький літній будиночок, щоб проводити у ньому час і зустрічати гостей.

Дивіться відео, що робити з пеньком у дворі на дачі:

Як швидко прибрати великий пень?

Щоб швидко прибрати пень, знадобиться землерийна техніка. Якщо ви хочете видалити пеньок, заводьте машину на подвір'я ще до того, як здійснено посадку рослин, інакше можна пошкодити ґрунт.

Такий спосіб добре підійде, якщо на ділянці великі пні, з якими практично неможливо впоратися іншими способами, пише Agromarket.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти