StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як швидко зняти стару побілку зі стелі: простий, але робочий спосіб

7 березня 2024, 14:24оновлено 7 березня, 16:20
Якщо ви не знаєте, як очистити стелю у квартирі від побілки, спробуйте на практиці простий спосіб, у якому вам знадобиться лише скребок і звичайна вода.
Стеля
Як очистити стелю у квартирі від побілки, яку вже час міняти / Скриншот YouTube

Коли робимо вдома ремонт, часто виникає питання, чим можна відмити побілку зі стелі. Клопітку роботу хочеться спростити, а буває так, що побілка зовсім не знімається, і доводиться шукати якісь інші варіанти. Ми розповімо вам, як спростити завдання.

Як швидко зняти штукатурку на стелі до бетону

Намочіть побілку водою

Перед тим, як приступити до справи, намочіть стелю водою. Потрібно, щоб побілка стала мокрою і сірою. Тоді вона буде набагато краще зніматися, що заощадить вам час. Намочити побілку на стелі можна пульверизатором або ганчірками.

відео дня

Придбайте скребок

Вам знадобиться спеціальний скребок, який використовується для зняття побілки. Радимо не економити і взяти хороший прилад, щоб ефективно вирішити проблему старої побілки.

Краще придбати саме скребок, тому що якщо ви виберете зняття побілки шпателем, то проблема майже не вирішиться. Шпатель зніматиме шар за шаром, але робити це доведеться дуже повільно і затратно за часом.

Знімайте побілку скребком

Натискайте скребком на побілку на стелі і притискайте його вперед. Крок за кроком буде зніматися стара побілка.

Цей спосіб допоможе вам швидше зняти стару побілку зі стелі і не витрачати безліч часу.

Для чого потрібні лайфхаки?

Лайфхак – (англ . life hack) – проста хитрість або корисна порада, яка допомагає вирішити будь-яку проблему. У Oxford Dictionaries Online ще в 2011 році додали слово "лайфхак" і дали йому таке визначення: стратегія або технологія, що застосовується для більш ефективного управління разовими або щоденними справами.

Лайфхаки можна частину зустріти в Інтернеті, вони публікуються як текст, інфографіка, зображення або відеоконтент. Прості поради допомагають економити час, гроші і спрощують вирішення повсякденних побутових і робочих завдань, пише Вікіпедія.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти