StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Для чого миють підлоги з содою: спосіб, який відмиє їх до блиску

7 жовтня 2023, 05:00оновлено 8 жовтня 2023, 16:07
5158
Якщо ви не знаєте, що потрібно додати в воду, щоб підлога блищала, зробіть розчин із содою і господарським милом – результат вас приємно порадує.
Прибирання з содою
Сода при митті підлоги допомагає ефективно видалити усі плями і забрудненості / Колаж: Главред, фото: depositphotos.com

Коли затіваєш прибирання, часто буває, що в будинку закінчилися чистячі і миючі засоби. Після цього вирушаєш у ванну або комору, щоб знайти щось для миття підлоги. Тоді багато хто задається питанням, чи можна помити підлогу із содою. І дійсно, коли немає інших засобів, потрібно спробувати так вимити підлогу. Ми розповімо про спосіб, який допоможе вичистити її до блиску.

Як розводити соду для миття підлог

Ви самі переконаєтеся, що сода стане чудовою альтернативою хімічним засобам. Щоб приготувати розчин, потрібно взяти чверть шматка звичайного господарського мила (саме господарського, а не будь-якого іншого), натерти його на тертці і перекласти до посуду. Далі слід додати мило в теплу воду і насипати туди 30 грамів соди. Все ретельно перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин.

Ваш засіб готовий і його можна застосовувати. Кашоподібний склад наноситься на забруднені поверхні. Плями і розводи потрібно сильно натерти губкою або ганчіркою.

відео дня

Після цього моєму підлогу ганчіркою за допомогою швабри. Ви самі переконаєтеся, якою чистою стає поверхня. Миємо підлогу ще два рази - вже чистою водою і насухо - і бачимо, як вона стає чистою і блискучою.

Таким розчином, який і очищає, і видаляє бактерії, можна мити раковину, батіг і сантехніку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти