StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Холоденко розкрила спосіб, як швидко зняти тривожний стан

6 березня 2024, 15:14
Главред розповість важливі поради, які допоможуть побороти тривогу за лічені години.
Як швидко зняти тривожний стан
Як швидко зняти тривожний стан / колаж: Главред, фото: скріншот,pexels

Стан тривоги тією чи іншою мірою, але зустрічався кожній людині. Впоратися з ним іноді буває доволі важко, проте це все ж таки можливо, якщо прислухатися до себе та скористатися порадою експертів. Ми розповімо, як швидко зняти тривожний стан.

Як вивести себе зі стану тривоги

Відома в Україні психологиня Наталя Холоденко, яка спеціалізується на психології дітей, дорослих і пар, розкрила головний шлях до того, як краще, простіше та швидше позбутися тривоги.

За словами психологині, першим кроком до позбавлення від тривоги має бути позбавлення від того, що людина давно відкладає. Наприклад - неприємну розмову або якусь неприємну дію.

відео дня

"Хоча б елементарно. От наприклад, коли вам хтось каже зауваження або голосно сміється і ви говорите - "Мені це заважає". Хоча б так", - каже психологиня.

Вона також додала, що можна не давати вказівки людині, а просто констатувати факт того, що вам щось некомфортно і у вас це викликає тривогу. До того ж, вона пояснила, що в тривогу необхідно йти і вчитися чути себе, щоб її контролювати. Простіше кажучи - необхідно прибирати джерела тривоги і не терпіти цей стан.

Хто така Наталя Холоденко?

Наталя Холоденко - відомий в Україні психолог, відома своїми курсами та участю в безлічі проєктів на ТБ. Наталя Холоденко активно веде свої соціальні мережі, в яких ділиться порадами з охочими. У ТікТок на психолога підписані майже 500 тисяч осіб, у Facebook майже мільйон - 936 000 осіб.

Дивіться відео про те, що добре допомагає від тривоги:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти