StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого зір яструба: треба за 7 секунд знайти черевик

4 квітня 2024, 05:30
Спробуйте розгадати дуже хитру і цікаву головоломку - одна людина загубила свій черевик, і нам потрібно буде разом з героями малюнку відшукати цей туфель.
загадка
Знайдіть черевик за 7 секунд / Indiatimes

Кожному з нас час від часу хочеться змінити діяльність і трохи розслабитися. Щоб відволіктися, можна спробувати порозгадувати головоломки. Оптичні ілюзії змушують як посміхнутися, так і замислитися. Цього разу нам потрібно знайти черевик, який загубив водолаз.

Головоломка від Indiatimes дуже непроста, щоб її розгадати, потрібно показати хорошу кмітливість і спритність. Черевик десь поруч, але відшукати його нелегко.

На малюнку - хлопці та дівчата пірнають на дно моря. Там восьминоги, медузи, морські зірки та інші мешканці морської фауни. Є навіть захований скарб. Проте наше завдання - знайти черевик, який загубив хлопець.

відео дня

Дається лише 7 секунд! Готові? Тоді поїхали!

загадка
Дивіться уважно на малюнок, і ви знайдете туфель / Indiatimes

Не вдалося знайти туфель? Ловіть підказку: він ліворуч біля скарбу. Правильна відповідь обведена в червоне коло.

Разгадка
Знайшли туфель? Ви дуже уважна людина / Indiatimes

Можна порозгадувати й інші головоломки. Наприклад, оптичну ілюзію, в якій треба за 5 секунд знайти мишку. На малюнку безліч мишок і нам потрібно відшукати ту, яка не схожа на всіх.

Також можна розгадати головоломку для тих, у кого блискучий зір: серед мисливців на конях і трьох собак десь ховається лисиця. Треба знайти її лише за 3 секунди.

А ще в нас є головоломка для тих, хто має зір, як у орла. На малюнку багато людей, які фарбують паркан. Тут є і морквина, її нам потрібно відшукати за 11 секунд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти