StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Це працює: Клопотенко розповів, що робити, щоб тісто не прилипало до рук

26 жовтня 2023, 16:11
4678
Прилипаюче до рук тісто може легко вивести з себе, коли необхідно швидко приготувати страву. Главред розповість, як уникнути прилипання.
Що робити, щоб тісто не прилипало до рук
Що робити, щоб тісто не прилипало до рук / колаж: Главред, фото: скріншот Тікток

Тісто, яке прилипає до рук, значно ускладнює приготування страви, а також забирає дорогоцінний час. Однак впоратися з цим можна, якщо знати пару секретів. Ми розповімо, що робити, щоб тісто не прилипало до рук.

Відомий на всю Україну кухар Євген Клопотенко славиться своїми смачними і простими рецептами. Однак крім цього, експерт часто ділиться лайфхаками, які допомагають в роботі на кухні.

Євген Клопотенко розповів і про те, як зробити так, щоб тісто не було липким. За словами Клопотенко, до рук не липне те тісто, яке добре вимішано.

відео дня

Коли в тесті правильна кількість води і правильна кількість рідини - це головне правило. Коли тісто перестає липнути до рук, це означає, що воно готове - пояснює Клопотенко.

Однак іноді тісто все ж буває дуже рідким і тоді воно липке. В такому випадку експерт пояснив, що робити якщо тісто сильно прилипає до рук. Достатньо налити в долоню трохи рослинного масла і розподілити його по двох руках. До рук, які в маслі, не буде липнути будь-яке тісто.

Детальніше про роботу з липким тістом дивіться у відео:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти