StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це переломний момент для перемоги": коли Україна виграє війну і окупанти зникнуть - прогноз

24 вересня 2023, 09:33оновлено 26 вересня 2023, 16:46
Коли Україна зможе звільнити окуповані території і буде перемога, розповіла астролог Ангеліна Вакуліна Главреду.
Війна в Україні, прогноз для України
Війна в Україні прогноз завершення / Колаж Главред, фото Командування Об'єднаних Сил ЗС України, 22 окрема механізована бригада

Війна в Україні триватиме до 2024 року. Як каже астролог Ангеліна Вакуліна в інтерв'ю Главреду, окупанти втікатимуть з нашої країни.

"Перемога буде за Україною. Можливо, відсунеться дата нашої перемоги. Саме осінь буде переломною для України і Росії, і цей період стане показовим", - розповіла астролог Вакуліна Главреду.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, говориться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

відео дня

За її прогнозом, будуть зустрічі, які будуть прокладати дорогу до миру.

"Я хочу сказати: не слухайте нікого, Україна буде процвітаючою країною. Буде і кінець війни, і перемога, і повернення територій. Не варто слухати жаб, які розгойдують в людях паніку, говорять про тривалі терміни завершення війни. Варіант затяжної війни - те, що вона триватиме ще якийсь час - є такий. Не хочу говорити про тривалі терміни, як зараз пишуть пабліки про затяжну війну в 10 років і лякають людей, не залишаючи їм шансів на щасливе життя", - сказала астролог.

Коли ЗСУ звільнять окуповані території

"Для України з кінця осені почнеться сприятливий період. Можливо, буде звільнення великих територій, повернення їх додому. Ситуація буде схожа на звільнення Херсона. Також може бути обмін військовополоненими, на яких вже навіть не розраховували (або їх раніше оголошували безвісти зниклими або загиблими). В середині листопада ми ці події почуємо", - зазначила астролог.

Астролог додала, що варіант із затяжною війною може програтися, але перемогу варто очікувати до травня 2024 року.

"По затяжній війні. Імовірність того, що вона затягнеться, існує. Щодня приймаються рішення і нашою владою, і партнерами, і ворожою стороною. Від цього залежить і змінюється фінал", - додала Вакуліна.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти