Восени буде переломний момент, який вирішить долю війни - астролог Вакуліна

19 вересня 2023, 09:00оновлено 19 вересня 2023, 14:16
Для України з кінця осені почнеться сприятливий період. Ситуація буде схожа на звільнення Херсона, каже астролог.
Восени буде переломний момент, який вирішить долю війни - астролог Вакуліна
Коли закінчиться війна в Україні прогноз астролога / Главред

Війна в Україні триватиме до 2024 року. Осінь для нашої країни виявиться непростою і важкою. Астролог і таролог Ангеліна Вакуліна в інтерв'ю для Главреда розповіла, коли українцям варто очікувати нових обстрілів з боку армії РФ. Чому вже з середини осені в Україні почнуться блекаути і відключення води, а також - які нові неприємності очікують весь світ.

Ангеліна, яка буде осінь в Україні? Чого чекати на фронті і тилових містах країни?

Осінь буде досить важкою. Вже зараз починається ця вся тяжкість. І через електроенергію, і через те, що, можливо, вже восени Україну і світ торкнеться новий вірус. Українцям все це буде надавати тягар. Що стосується обстрілів - ми будемо це спостерігати восени і взимку, на жаль.

відео дня

Прикордонні міста залишаються "червоною зоною". Це Харків, Чернігів, Суми та області, до них прилеглі. У всіх прикордонних містах буде момент загострення і активних обстрілів. Буде летіти все що можна в прикордонні селища. У містах будуть "прильоти" з жертвами - це Суми, Чернігів, Харків. Я б хотіла відзначити, що осінь і зима будуть дуже неприємними для Києва та області. Будуть "прильоти" - може бути "приліт" в центр якийсь глобальний, або в адмінбудівлю (можливо, щось пов'язане з управлінством). Цей момент мені хочеться позначити особливо, щоб люди, які проживають в центрі Києва, знали, що вони в небезпеці.

Хочу додати, що можуть бути руйнування мостів. Під удар можуть потрапити і ЖД, і лікарні, і госпіталі, і Одеський порт. Також Кримський міст чекає новий удар.

Яким буде початок зими в Україні?

У небезпеці по всій країні торгові центри, адмінбудівлі, мости і порти. Показують карти і активні "прильоти" в декількох містах. Під удар можуть потрапити Кривий Ріг, Одеса та область, Кропивницький, Херсон, Київ.

Українська влада заявляє, що нам слід готуватися до затяжної війни. Які ваші прогнози щодо її тривалості?

По затяжній війні. Імовірність того, що вона затягнеться, існує. Щодня приймаються рішення і нашою владою, і партнерами, і ворожою стороною. Від цього залежить, як змінюється фінал. Варіант затяжної війни - те, що вона триватиме ще якийсь час - є такий. Не хочу говорити про тривалі терміни, як зараз пишуть пабліки про затяжну війну в 10 років і лякають людей, не залишаючи їм шансів на щасливе життя. Скажу так: варіант із затяжною війною може програтися.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, говориться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України і щодо війни з Росією.

Чи будуть восени і взимку блекаути?

Блекаути будуть, вони почнуться вже з середини осені, якщо не раніше. У деяких регіонах будуть відключення і води, і тепла. Я вже говорила (і не раз), що людям потрібно готуватися до зими. Як готуватися? Купувати повербанки, станції, генератори. Тим, хто живе в своєму будинку або в селі, буде простіше пережити зиму, ніж міським жителям. Моя особиста рекомендація. Тримайте документи в порядку, перевірте терміни паспортів (якщо їх немає, то зробіть). Навіть якщо ви не плануєте виїжджати за кордон.

Також купуйте запас ліків. Без паніки, але це необхідні речі. Згадайте початок "ковіду", проаналізуйте, що ще тоді ви б зробили по-іншому. Не живіть в очікуванні кінця і настання звичного життя. Звичного життя вже не буде - це колесо котиться тільки вперед. Це стосується і України, і Європи.

Що буде з мобілізацією в РФ і чи загостриться ситуація з мобілізацією у нас?

У РФ загостриться ситуація, і дуже сильно. Можливо, це буде все зроблено настільки нишком, що люди почнуть бігти. Чоловіки там будуть виїжджати з сім'ями, як тільки інформація почне просочуватися в маси. Там буде дуже багато незаконно мобілізованих чоловіків. Восени буде переломний момент - і для нас, і для РФ. Там будуть і смерті відомих політиків, і гучні масові злочини. Я думаю, карма починає їм відповідати взаємністю за всі скоєні злочини в Україні.

Коли закінчаться потужні обстріли ракетами і дронами по всій Україні?

Для України з кінця осені почнеться сприятливий період. Можливо, буде звільнення великих територій, повернення їх додому. Ситуація буде схожа на звільнення Херсона. Також може бути обмін військовополоненими, на яких вже навіть не розраховували (або їх раніше оголошували безвісти зниклими або загиблими). В середині листопада ми ці події почуємо. Але період осені для України можна охарактеризувати напруженим. Будуть кілька днів дуже гучних і галасливих, але, в цілому, осінь буде напружено-стабільною. На жаль, "прильоти" з жертвами ще будуть, особливо в нічний час. Поки закінчення обстрілів не бачу.

Що буде на запорізькому напрямку, яка там ситуація?

По Запорізькому напрямку питання ЗАЕС відкрито. Будуть вкидання і назви дат підриву Запорізької АЕС. Але ситуація напружено-стабільна. Може бути аварія, але не таких масштабів, про які говорять. В цілому, Запоріжжя буде в складі України. Про що пише і повідомляє ворожа сторона - цього не буде.

Ви говорили, що перемога України можлива в травні 2024 року. Які зараз прогнози?

Перемога буде за Україною. Можливо, відсунеться дата нашої перемоги. Саме осінь буде переломною для України та Росії, і цей період стане показовим. Будуть зустрічі, які будуть прокладати дорогу до миру. Я хочу сказати: не слухайте нікого, Україна буде процвітаючою країною. Буде і кінець війни, і перемога, і повернення територій. Не варто слухати жаб, які розгойдують в людях паніку, говорять про тривалі терміни завершення війни.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти