StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Майстри брехні: астролог назвала знак зодіаку, який схильний до зради

12 вересня 2023, 03:43
3124
Їх прагнення до постійної новизни та пригод іноді може призвести до занепокоєння.
Астролог назвала знак зодіаку, який схильний до зради
Астролог назвала знак зодіаку, який схильний до зради / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Астролог назвала, який знак зодіаку найчастіше збивається зі шляху в серйозних стосунках. Вони можуть бути "особливо хитрими", попереджає експерт.

Луелла Олдерсон, астролог і співзасновник компанії So Syncd заявила, що деякі знаки зодіаку більш чесні, ніж інші, припускаючи, що є певні знаки, які схильні змінювати в своїх відносинах, пише express.

"Вони - майстри маскування і можуть легко вислизнути, вдавшись до невеликої брехні", - розповіла про близнюків астролог.

відео дня

Авантюрний характер близнюків в цілому є їх чудовою рисою, оскільки робить спілкування з ними цікавим і веселим. Однак їх прагнення до постійної новизни та пригод іноді може призвести до занепокоєння.

"Близнюки люблять досліджувати та експериментувати, тому вони можуть шукати різноманітності в спальні або поза нею. Вони також дуже незалежні і жадають свободи, через що вони можуть збитися зі шляху", - поділилася астролог.

Також вона зазначила, що їх здатність швидко адаптуватися і думати на ходу робить їх особливо хитрими, коли справа доходить до ухилення від правди про їх витівки. Але те, що вони можуть, не означає, що вони повинні це робити.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти