StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Економічний спосіб, який видалить складні плями на пофарбованих стінах, не пошкоджуючи фарбу

7 січня 2024, 18:32оновлено 8 січня, 13:58
169
Куплені в магазині спреї можуть бути токсичними і пошкоджувати поверхні, краще використовувати більш безпечний метод.
Економічний спосіб, який видалить складні плями на пофарбованих стінах, не пошкоджуючи фарбу
Як очистити пофарбовані стіни від плям / Колаж Главред, фото flickr (Margaret Donald), freepik

Тепер, коли приємний різдвяний хаос минув, ще доводиться прибирати, включно з плямами на стінах, залишені маленькими ручками, і залишки декоративних елементів на стінах.

Видалення синьої клейкої стрічки або наклейок зі стін може виявитися непростим завданням, адже можна легко здерти фарбу під ними. Однак експерти стверджують, що за допомогою правильних інструментів і підготовки можна видалити плями, не пошкодивши стіни, пише Mirror.

Як очистити пофарбовані стіни від плям

Часто куплені в магазині спреї можуть бути токсичними і пошкоджувати поверхні, на яких вони використовуються, якщо їх неправильно застосовувати. Однак цей економічний спосіб легко видалить складні плями, не пошкоджуючи фарбу, а необхідні інгредієнти, швидше за все, є у вас на кухні.

відео дня

Можливо, вам буде цікаво: Експерт по знайомствам розповів, чому люди не можуть знайти собі пару в додатках для знайомств.

Експерти компанії Limitless Walls заявили, що видалення плям зі стін може бути простим завданням, якщо у вас є правильні інструменти. Вони рекомендують ставитися до всього процесу, як до фарбування.

Вам слід захистити кімнату та меблі, щоб нічого не зіпсувати. Відсуньте меблі до центру і накрийте її, а також підлогу, щоб на неї не потрапили бризки мийних засобів.

Ви можете використовувати куплені засоби для виведення плям, однак вони можуть бути токсичними і часто коштують дорого. Натомість експерти пропонують перевірені та справжні варіанти, для яких вам, мабуть, навіть не доведеться залишати свій будинок.

Експерти поділилися альтернативними варіантами, які зроблять роботу недорого, безпечно і добре видалять прикрі залишки, не пошкодивши фарбу або стіну під ними. Вони стверджують, що найкраще рішення - це просто комбінація мийного засобу і гарячої води: змішайте рідину з водою - і готово. Використовуючи пляшку з розпилювачем, розпиліть отриманий розчин на забруднену ділянку стіни.

"Ви побачите, як плями легко відтираються, не пошкоджуючи фарбу в міру її розм'якшення", - кажуть експерти.

Якщо ви видаляєте розм'якшений клей, можна обережно і дуже дбайливо використовувати ніж для шпаклівки або плоский предмет, щоб зішкребти залишки. Можна додати в суміш харчову соду.

Ще один природний засіб, який можна використовувати під час прибирання, - білий оцет. Розчин білого оцту в співвідношенні один до одного з теплою водою в пляшці з розпилювачем можна використовувати для видалення плям. Більш привабливим рішенням може стати змішування однієї частини рідкого пом'якшувача тканини з двома частинами води. Використовувати його слід на дуже невеликій ділянці стіни, так як пом'якшувач може пофарбувати стіну або залишити розлучення. Відпарювач для одягу - для тих, у кого він є, - також допоможе видалити липкі залишки. Тепло розм'якшить клей, і ви зможете відтерти залишки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти