StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Експерт по знайомствам розповів, чому люди не можуть знайти собі пару в додатках для знайомств

7 січня 2024, 16:02оновлено 8 січня, 14:00
Не будуйте нереальних очікувань, якщо хочете зустріти супутника життя.
Експерт по знайомствам розповів, чому люди не можуть знайти собі пару в додатках для знайомств
Чому не виходить знайти пару в Інтернеті / Колаж Главред, фото freepik

Експерт по знайомствам відкрив завісу над тим, чому людям буває важко знайти "того самого" в додатках для знайомств.

Світ знайомств може бути підступним місцем, і з безліччю різних додатків для знайомств в Інтернеті, здається, існує багато потенційних одиночок. Але люди можуть виявити, що просто безцільно метушаться і не заводять ніяких потрібних зв'язків.

Спроба знайти ідеальну людину не така проста, як здається, і експерт зі стосунків і сексу доктор Керолайн Вест стверджує, що люди можуть робити це неправильно, щоб знайти пару, пише Mirror.

відео дня

Чому знайти пару в Інтернеті так складно

Ті, хто користується додатками для знайомств, знають, що таке розчарування від онлайн-знайомств, але доктор Керолайн, яка також є представником програми для знайомств Bumble, закликала любителів знайомств чітко визначити свої наміри.

Можливо, вам буде цікаво: Економічний спосіб, який видалить складні плями на пофарбованих стінах, не пошкоджуючи фарбу.

За словами доктора Керолайн, січень - найпопулярніший час для завантаження додатків для знайомств. Згідно з дослідженнями, близько 39 відсотків стосунків сьогодні починаються в Інтернеті.

"Ви будете засмучені, якщо захочете добре провести час, залишитися на одну ніч, а всі люди, з якими ви зустрічаєтеся, старші і хочуть щось серйозне, і навпаки. Тому проведіть самоаналіз і подумайте, що ж насправді працює для вас. Якщо ви хочете чогось серйозного, але у вас лише короткострокові стосунки, подивіться, яку людину ви шукаєте, а також що маєте", - каже вона.

Вона також порадила подумати про те, які цінності ви хочете бачити в партнері, а також про те, які цінності ви самі для себе представляєте. Доктор Керолайн також заявила, що важливо не проводити в додатках кожен день і встановити для себе обмеження, щоб не "перегоріти".

Доктор Керолайн також порадила людям не базувати свої судження на першому погляді.

"Майте реалістичні очікування. Ви не можете дивитися на людину дві секунди і знати про неї все. Подивіться на її профіль і переконайтеся, що від неї йдуть хороші вібрації, а не судіть про неї відразу, тому що вам не сподобалася одна фотографія. Спробуйте поглянути на людину в цілому", - пояснила вона.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти