StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Для чого потрібен маленький отвір на навісних замках

10 червня 2024, 16:21
656
Більшість навісних замків об'єднує одна спільна риса: маленький отвір недалеко від замка.
Для чого потрібен маленький отвір на навісних замках
Для чого потрібен маленький отвір на навісних замках / Фото: pixabay.com

Замок зазвичай складається з двох поршнів, які замикають і відмикають дужку. Однак у багатьох замках також присутній невеликий отвір і його наявність - це не дрібниця.

Для чого потрібен маленький отвір у навісних замках?

Навісні замки служать для захисту певних предметів від спроб крадіжки або злому. Відомий своєю міцністю та надійністю, висячий замок краще обирати залежно від того, як ви збираєтеся його використовувати. Тому сьогодні пропонується широкий вибір моделей, кожна з яких має свої особливості та характеристики.

відео дня

Незалежно від того, чи виготовлені вони з латуні, чи зі сталі, більшість висячих замків об'єднує одна спільна риса: маленький отвір недалеко від замка.

Цей маленький отвір, розміром з шпильку, не є простим естетичним штрихом, він має кілька призначень, які в кінцевому підсумку допомагають забезпечити правильну роботу навісного замка, пише портал Sante+.

Навіщо отвір у навісному замку?

Як це не дивно, але маленький отвір під навісним замком виконує кілька функцій.

По-перше, він захищає механізм від вологи. Будь-яка вода, яка може просочитися всередину замка, буде виведена через цей маленький отвір, щоб уникнути ризику окислення, особливо якщо замок використовується на вулиці.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Це також запобігатиме іржавінню замка в сиру погоду або замерзанню в періоди сильних холодів. Крім того, цей невеликий отвір змащуватиме замок, коли система почне заїдати.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти