Що ви побачили першим: ілюзія за 5 хвилин покаже, наскільки ви креативні

16 жовтня 2024, 10:36
217
Головоломки стали вірусними в мережі.
Ілюзія за 5 хвилин покаже, наскільки ви креативні
Ілюзія за 5 хвилин покаже, наскільки ви креативні / Колаж Главред, фото: mirror.co.uk

Оптичні ілюзії здатні визначити тип вашої особистості та розповісти про те, як ви взаємодієте зі світом. Головоломка з кроликом - це знаменита оптична ілюзія, яка існує вже кілька століть і може допомогти вам розкрити про себе більше, ніж ви думаєте.

Психолог Річард Вайзмен розповів, що тест показав, що ті, хто бачить обидві картинки за своїм бажанням, схильні мислити творчіше, пише Mirror.

Інші люди, які не можуть перемикатися між ними, мають менш творче мислення. Щоб побачити качку або кролика, їм доводилося повертати голову під іншим кутом або перекладати папір.

відео дня
Оптична ілюзія
Оптична ілюзія / Фото: mirror.co.uk

Ще одна оптична ілюзія - простий лінійний малюнок - стала вірусним хітом у соціальних мережах, оскільки користувачі намагаються зрозуміти, що він може розповісти про них.

Автор тесту Playbuzz TeacherQuizzes пояснює, що якщо ви спочатку бачите потилицю молодої дівчини, це свідчить про те, що ви оптимістичні та випромінюєте позитивну енергію. Ви також володієте природною допитливістю, щедрістю та прагненням до нових вражень.

Що таке оптична ілюзія

Оптична (зорова) ілюзія - це помилка в зоровому сприйнятті, спричинена неточністю або неадекватністю процесів неусвідомлюваної корекції зорового образу, а також фізичними причинами ("сплюснений Місяць", "зламана ложка" в склянці з водою), пише Вікіпедія.

Причини оптичних ілюзій досліджують як під час розгляду фізіології зору, так і в рамках вивчення психології зорового сприйняття.

У художніх зображеннях навмисне спотворення перспективи викликає особливі ефекти, найкраще відомі за роботами Моріса Ешера.

Створення оптичних ілюзій часто було темою робіт Сальвадора Далі.

Деякі оптичні ілюзії вивчали в рамках гештальтпсихології.

Однак ви можете бути схильні до імпульсивності. Людям із цим сприйняттям варто частіше звертатися за підтримкою до оточуючих, щоб розвиватися та вдосконалюватися через поради та зворотний зв'язок.

Оптична ілюзія
Оптична ілюзія / Фото: mirror.co.uk

Якщо ж насамперед ви помітили обличчя вусатого чоловіка, то ваші сильні сторони - це спокій, чесність і вірність. Ви надійні, впевнені в собі та заслуговуєте на довіру. На відміну від людей, схильних до імпульсивності, ви орієнтовані на досягнення цілей і ухвалюєте зважені рішення.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти