StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молитва, яка творить чудеса: Сон Пресвятої Богородиці 77 захистить від усього

23 вересня 2023, 18:49
Сильна молитва 77-для чого читають Сон Богородиці і від чого саме ця молитва може захистити.
Богородиця, Церква, молитва
Дуже сильна молитва Сон Пресвятої Богородиці 77 / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У кожної людини в житті трапляються моменти, коли немає сил і хочеться звернутися за допомогою до вищих сил. Є молитва, яка творить чудеса - Сон Пресвятої Богородиці 77.

Вона може подарувати вам віру в те, що зовсім скоро у вашому житті закінчиться чорна смуга, всі проблеми будуть розігнані і почнеться біла смуга.

Текст сильної молитви 77

"Бачила Богородиця сон - під дзвін, підійшов до неї Христос і питає: — Чи добре ти спала — що уві сні побачила? - Тебе на хресті прибивали - ребра списом розбивали, з правого вода стікала, кров з лівого виливалася. Логін сотник вмивався, до святих зараховувався. - Мати моя, не ридай, не страждай, смерть мене не візьме, Господь на день третій на небеса забере. Хто сімдесят сьомий сон - зберігає в будинку своєму, до того не торкнеться диявол злий, ангели прилітають і від будь-якого зла рятують. Від сімдесяти недуг і бід позбавляють. Амінь. Амінь. Амінь."

відео дня

Для чого читають Сон Богородиці

Це текст, який описує розп'яття Христа та його воскресіння. Його використовують в якості молитви або оберега від різних хвороб. Вважається, що навіть у найстрашнішій і безнадійній ситуації ці слова допоможуть знайти вихід.

Якщо хочеться, щоб ця молитва творила чудеса, то в першу чергу потрібно вірити в силу цієї молитви. Предки вірили, що вона може позбавити від бід, захистити від ворогів, стати невразливим.

Вважається, що 77-ма молитва Богородиці може зняти порчу, вигнати бісів, позбавити від негативу і ворогів. Також вона може допомогти вилікувати важкі хвороби, вберегти від біди і проблем.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти