StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Скільки триватиме війна в Україні: відомий таролог розповіла, коли настане мир

19 березня 2022, 13:19
За її словами, переломний період стався 18 березня. Незабаром Україну чекають кардинальні зміни.

таро
Прогноз війни в Україні на таро / ua.depositphotos.com

Війна в Україні - головне питання, яке турбує абсолютно кожного жителя країни незалежно від віку. Люди невпинно шукають відповіді на те, коли вона закінчиться.

Таролог і астролог Анна Єфремова склала детальний прогноз для України і назвала дати загострення війни в Україні, а також розповіла, коли настане мир.

За її словами, переломний період стався 18 березня. На той час повний місяць був у Діві, а це - неймовірний вибух енергії.

"В України там знаходиться її натальний Марс. До 20 березня може бути дуже сильне загострення конфлікту. Беру завжди пару днів до і після. Так як було помічено, що енергії починають працювати раніше і після тривожної дати ще якийсь час", - зазначила Єфремова.

читайте такожКоли закінчиться війна і додому повернуться біженці: астропсихолог назвала точну датуТакож, за її словами, Квітень повинен дати Україні перепочинок, після чого країну чекають кардинальні зміни в кращу сторону.

Нагадаємо, високопоставлений американський генерал-лейтенант кіт Келлог заявив, що на президента РФ Володимира Путіна чиниться тиск, оскільки російське вторгнення в Україну застопорилося.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти