Ізраїльський офіцер розвінчав міф про російську армію і назвав дату вступу України в НАТО

19 березня 2022, 03:46оновлено 19 березня 2022, 13:39
Він упевнений, що Україна вистоїть, а перемога буде за ЗСУ.

полонені російські військові
Полонені російські військові

Російські окупанти не зуміли досягти жодної з поставлених цілей на війні проти України. Тому твердження про "велику російську армію" виявилися міфом, заявив офіцер Армії оборони Ізраїлю, військовий аналітик Ігаль Левін в інтерв'ю Радіо НВ.

За його словами, РФ дуже переоцінила свою сили і це зіграло проти неї.

"Росія дуже сильно хизувалася своєю міццю. Звичайно, що все це ділили на два. Але навіть коли ділили на два, розуміли, що не буває диму без вогню. РФ робила заяви про маневри, великі навчання, постачання, переозброєння, нові літаки. Зрозуміло, що корупція і ділимо на два", - сказав він.

Левін зазначив, що окупанти "довго не витягнуть" гарячої фази повномасштабної війни.

Також, за його словами, можна буде побачити "нові політичні і дипломатичні процеси, в тому числі в питанні членства України в НАТО".

"Тому дуже важливо Україні вистояти. Я впевнений, що вона безсумнівно вистоїть, перемога буде за ЗСУ – у мене немає ні краплі сумніву. Після перемоги і того, що Росія буде відкинута, буде підписаний договір і РФ виведе свої війська з України, я впевнений, що риторика НАТО зміниться", – вважає Левін.

Нагадаємо, високопоставлений американський генерал-лейтенант Кіт Келлог заявив, що на президента РФ Володимира Путіна чиниться тиск, оскільки російське вторгнення в Україну застопорилося.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти