На Путіна жорстко тиснуть - генерал США

19 березня 2022, 03:23оновлено 19 березня 2022, 13:40
За словами офіцера, російський диктатор шукає шлях до відступу.
Путина
Путін вже відчуває тиск через війну в Україні / скріншот

На президента РФ Володимира Путіна чиниться тиск, оскільки російське вторгнення в Україну застопоритися. Про це, виступаючи перед Fox Business, заявив високопоставлений американський генерал-лейтенант Кіт Келлог.

За його словами, лякаюча промова Путіна, коли він поклявся провести чистку суспільства в Росії, була ознакою того, що російський лідер щосили намагається впоратися з ситуацією. А це відбувається через те, що російські сили як і раніше в значній мірі застрягли в Україні.

"Він шукає шлях до відступу. Може, він цього і не говорить, але я думаю, що так. На нього сильно тисне. Нам потрібно дати йому медитатора. Байден не може цього зробити, тому що йому не подобається Байден, а Байден не любить його. Він погано працює з Олафом Шольцем з Німеччини або Макроном з Франції. Я б звернувся до президента Фінляндії Саулі Нііністі. Він лідер неприєднаної західної країни, і він навіть грав з ним в хокей", - сказав Келлог.

Нагадаємо, радник глави офісу президента Олексій Арестович заявив, що російські військові зможуть вести активні бої протягом найближчих 10-14 днів. А на даний момент вони втрачають наступальний потенціал і рухаються за інерцією.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти