StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Психи та генії: астролог назвав найбільш чудернацькі знаки Зодіаку

8 вересня 2020, 05:23
Влад Росс переконаний, що геніальність і шизофренія часто ходять рука об руку.
гороскоп
На думку астролога, серед Водоліїв найбільше геніїв і людей "з привітом"

Генії і талановиті винахідники найчастіше трапляються серед представників трьох знаків Зодіаку, але, разом із тим, саме серед них найчастіше зустрічаються і психи.

Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

Насамперед, астролог зазначив, що дуже багато залежить від індивідуального гороскопу кожної конкретної людини, але загальна тенденція – наступна.

відео дня

Найбільше геніїв, на думку Влада Росса, народжується під знаком Водолія, але геніальність має і зворотну "сторону медалі".

"Дуже часто геніальність і дивакуватість (або навіть шизофренія) ходять рука об руку. Відповідно, у кожної геніальної людини неодмінно будуть свої примхи, параноя, одержимості", – пояснив Росс.

З цієї причини саме серед Водоліїв дуже часто зустрічаються і психи.

Яскравим прикладом такої подвійності – поєднання геніальності і почасти "даху, що з'їхав" – астролог вважає Ніколу Теслу, який, утім, був народжений під знаком Рака, а не Водолія.

"У геніального винахідника, який подарував людству масу корисних речей, були свої "таргани": він боявся мікробів і міг десять разів мити руки перед їжею. До того ж, за все його життя у нього не було жодної жінки", – зазначив Росс.

До геніальних знаків Влад Росс також відніс Риб і Близнюків, феноменальність яких також пов'язана з деякими негативними аспектами. Так, за словами астролога, серед Риб багато наркоманів і алкоголіків, а серед Близнюків – божевільних, людей, які страждають психічними розладами.

Протилежністю дивакуватим Водоліям, Рибам і Близнюкам Влад Росс вважає представників "найбільш урівноваженого знаку" – Терези, представників "найбільш спокійного і непробивного знаку" – Тілець, "надмірно розважливих" Козерогів і "супер-прагматичних" Стрільців.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти