StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Перетвориться на прах": Путін не зможе насолодитися довічним правлінням – астролог

1 липня 2020, 06:37оновлено 2 липня 2020, 16:14
Влад Росс пояснив, що не так із датою референдуму в Російській Федерації.
Путін
За словами астролога, Путін не зможе довго радіти результатам референдуму в РФ / Reuters

Російське населення в більшості проголосує проти поправок до Конституції, якими, по суті, буде дозволено нинішньому "хазяїну Кремля" Володимиру Путіну правити довічно. Але порахують голоси так, що вийде близько 70% "за". Однак радіти цим конституційним змінам Путіну довго не судилося.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

"Після того, як режим Путіна паде, ці поправки будуть забраковані і скасовані Конституційним судом РФ. Тиждень голосування 25 червня-1 липня відбувається на ретроградному Меркурії, до того ж іще й згорілому в аурі Сонця. Тому результати цього референдуму будуть не більш ніж "фількиною грамотою", яка скоро зникне. Це – пустий дзвін, марні зусилля, які не будуть мати довгострокових наслідків", – переконаний Росс.

відео дня

Астролог зазначив, що якщо проголосовані поправки будуть внесені в російську конституцію, то лише тимчасово – про це говорить розташування планет 1 липня, фінальний день референдуму.

2021 рік для Володимира Путіна – останній рік правління, запевнив Влад Росс.

"Довічним правлінням Путіну точно не вдасться насолодитися, оскільки бажаний для нього результат референдуму згорить дуже швидко через невдалу дату референдуму", – додав астролог.

На думку Влада Росса, навіть астролог-любитель застеріг би Путіна щодо несприятливої дати.

"Референдум не можна проводити на ретроградному Меркурії, та ще й на спаленому, тому що його результати зійдуть нанівець і просто перетворяться на прах. Меркурій – це символ документів, листів, протоколів, а в аурі Сонця все це просто згорить. Біда Путіна зокрема у тому, що поряд із ним немає астролога – він надає перевагу магам, екстрасенсам, шаманам і чорним месам із відрубаними головами баранів і прирізаними верблюдами", – зазначив Росс.

Нагадаємо, що 1 липня в Російській Федерації завершується тиждень голосування за внесення змін до Конституції РФ, які дозволять Путіну залишитися при владі до 2036 року.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви зможете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти